Categories: Ґаджети

Xiaomi створила «ноутбук мрії» на Windows 10, який в рази кращий MacBook Pro

Share
Час читання: 2 хв.

Іноді здається, що в світі вже немає такої речі, яку компанія Xiaomi не випустили б на ринок. Вона виробляє буквально все, починаючи від смартфонів і закінчуючи «розумними» сидіннями для унітазу . Сьогодні стало відомо про те, що незабаром публіці покажуть якийсь «ноутбук мрії» на базі Windows 10, тому як він вже створений і готовий до офіційної презентації, про це сьогодні стало відомо з бази даних сертифікаційного відомства 3C (CCC) в Китаї.

Корпорація Xiaomi успішно створила новий «ноутбук мрії», виробником якого значиться Tianmi Technology, тобто її дочірня компанія. Вона створює для неї портативні комп’ютери з самого першого покоління Mi Notebook . Офіційно про майбутню новинку практично нічого невідомо, але деякі факти все ж потрапили в мережу. Зокрема, ноутбук з модельним номером ADC180TM має потужність 180 Вт (19.5В / 9.23А), тоді як нинішній топовий Xiaomi Mi Notebook Pro може похвалитися лише 65-ватним адаптером живлення.

Блок живлення аналогічної потужності можна зустріти в ігровому ноутбуці MSI GS73VR 7RG з 4-ядерним процесором Intel Core i7-7700HQ і графічною картою новітнього покоління NVIDIA GeForce GTX 1070 Max-Q. Це означає, що «ноутбук мрії» від компанії Xiaomi, швидше за все, стане ігровим пристроєм, здатним виконувати будь-які завдання завдяки неймовірно потужному технічному оснащенню. Не виключено, що новинка навіть увійде в модельний ряд Black Shark, про який недавно стало відомо .

Всі електронні пристрої, які виявляють в базі 3C (CCC), рано чи пізно надходять у продаж в Китаї, тому як їх виробникам доводиться в обов’язковому порядку проходити процедуру сертифікації перед початком продажів і навіть перед презентацією. Це означає, що новий ноутбук Xiaomi на базі Windows 10, який за своїми характеристиками в рази кращий будь-якого MacBook Pro, відбудеться в найближчі кілька тижнів або ж місяців.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Microsoft представила оновлення Windows 11 з функціями ШІ

    Оновлення стало доступним для всіх бажаючих. Воно включає безліч функцій штучного інтелекту. Компанія Microsoft представила…

    02.10.2024

    Apple продовжує розробку MacBook зі скляним корпусом і віртуальними елементами управління

    Apple зробила революцію на ринку смартфонів, відмовившись від фізичної клавіатури, і, схоже, тепер прагне зробити…

    02.10.2024

    Павло Дуров заявив, що Telegram вже кілька років здає злочинців

    Telegram вже кілька років розкриває дані небезпечних злочинців: їх номери телефонів та IP-адреси. Про це…

    02.10.2024

    Названо 16 виробників смартфонів за часом оновлення ОС

    Найдовше випускають свіже програмне забезпечення Samsung і Google, а найкоротша підтримка у ASUS і HMD.…

    02.10.2024

    Собівартість iPhone 16 Pro Max становить менше $500 за ціною $1200

    Агентство з дослідження ринку TD Cowen підрахувало вартість комплектуючих для iPhone 16 Pro Max, яка…

    02.10.2024

    NIST пропонує змінити вимоги до паролів

    Національний інститут стандартів і технологій США (The National Institute of Standards and Technology, NIST), федеральна…

    02.10.2024