Найкращі планшети 2022 року, які вам сподобаються

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо комусь здається, що у 2022 році ринок планшетів остаточно здувся, то він дуже помиляється. Мільйонам користувачів досі потрібний пристрій з великим екраном як для роботи, навчання та споживання контенту. Планшет на Андроїд у цьому сенсі є оптимальним варіантом покупки. Сьогодні ви дізнаєтеся, який планшет купити , і для цього ми подивимося на найкращі моделі 2022 року, кожна з яких має відмінну особливість, що змушує звернути на неї увагу.

Blackview Tab 6 Kids – планшет для дітей

Почнемо з того, який планшет купити дитині , для чого виділимо кілька важливих критеріїв такого пристрою. По-перше, воно має бути недорогим. По-друге, бажано, щоб це був захищений планшет. По-третє, девайс повинен мати розширений набір функцій батьківського контролю та освіти. За всіма параметрами ідеальним варіантом є планшет Blackview Tab 6 Kids .

Ціна: 5 000 гривень

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незважаючи на низьку ціну, прямо в комплекті з планшетом йде стійкий до падінь чохол блакитного чи рожевого кольору, що робить його універсальним гаджетом для хлопчиків та дівчаток. Аксесуар також отримав підставку для використання пристрою на столі. Але головне — це багатофункціональний простір iKids, в якому зібрані програми для малювання, прослуховування аудіо та читання книг, а також ігри, що розвивають.

За допомогою батьківського контролю ви зможете керувати часом дитини, блокувати сайти та вивчати докладні статистичні звіти. Ну а з технічного погляду планшет Blackview Tab 6 Kids може запропонувати 8-дюймовий екран, 5-мегапіксельну основну камеру та підтримку двох SIM-карток.

realme Pad Mini – маленький планшет

Ціна: 6 000 гривень

Якщо ви доглядаєте пристрій для себе, але хочете, щоб це був маленький планшет , зверніть увагу на realme Pad Mini. Ця модель отримала порівняно невеликий екран діагоналлю 8,7 дюйми. Але всередині компактного корпусу ховається ємний акумулятор на 6400 мАг, повного заряду якого вистачить більш ніж 15 годин безперервного перегляду відео.

Корпус виконаний з металу, і при товщині 7,6 мм realme Pad Mini є одним із найзручніших планшетів з погляду ергономіки. За роботу пристрою відповідає спритний процесор Unisoc T616 , чий потужності достатньо для роботи в базових програмах без найменших лагів.

Redmi Pad – недорогий, але гарний планшет

Тим, кому потрібний недорогий планшет , але з досить потужною начинкою та великим екраном, ідеально підійде Redmi Pad. Діагональ його дисплея становить 10,6 дюйми. Це непогана IPS-матриця з частотою оновлення 90 Гц , яка робить скролінг сторінок набагато плавнішими порівняно зі стандартними 60 Гц.

Ціна: 8 499 гривень

До речі, підвищена герцовка працює і в деяких іграх, у чому полягає окрема заслуга процесора Helio G99. У тесті AnTuTu чіпсет набирає понад 300 тисяч балів. Цього достатньо для геймінгу на середніх параметрах графіки. У той же час Helio G99 майже не гріється, оскільки він виконаний за 6-нм техпроцесом TSMC.

Ще одна перевага процесора – енергоефективність. З акумулятором на 8000 мАг можна розраховувати на 21 годину безперервного перегляду відео. І це заняття вам напевно припаде до душі, оскільки крім екрану, що відображає більше 1 мільярда кольорів, планшет Redmi Pad пропонує аудіосистему, що складається з 4-х динаміків з підтримкою технології Dolby Atmos.

Lenovo Xiaoxin Pad Pro 2022 – потужний планшет

Планшети з екраном AMOLED є великою рідкістю, тому повз Lenovo Xiaoxin Pad Pro 2022 в жодному разі не можна проходити повз. Навіть якщо ви з тих, хто скаржиться на ШІМ, ця модель все одно буде оптимальним варіантом. 11,2-дюймовий екран планшета з частотою оновлення 120 Гц підтримує технологію DC Dimming, що робить мерехтіння зовсім непомітними для людського ока. До речі, нічого додаткового включати не потрібно, оскільки ШІМ димування активоване за умовчанням.

Ціна: 10 000 гривень.

Але головною перевагою планшета Lenovo Xiaoxin Pad Pro 2022 є не так екран, як його процесор. Тут встановлений чіпсет Dimensity 1300T , що набирає понад 600 тисяч балів в AnTuTu. А це показник субфлагманського устрою, заточеного під виконання найважчих завдань.

Враховуючи наявність акумулятора на 8200 мАг із потужною зарядкою на 30 Вт, а також підтримку технології швидкої передачі даних за стандартом USB-C 3.1 Gen 2, складно повірити, що пристрій коштує менше 10 тисяч гривень. Зрозуміло, не обійшлося без нюансів. Планшет орієнтований на китайський ринок, однак із коробки перепрошує на глобальну версію. Якщо адаптер живлення з плоскою вилкою не стане вам каменем спотикання, то обов’язково варто купити Lenovo Xiaoxin Pad Pro 2022 .

Samsung Galaxy Tab S8 – найкращий планшет 2022

Так само рідкісним гостем, як і AMOLED-екран, в планшетах є флагманський процесор . Тому будь-яка модель на Snapdragon 8 Gen 1 автоматично потрапляє на вершину рейтингу. Сьогодні це Samsung Galaxy Tab S8, який складно назвати недорогим планшетом , адже коштує він понад 25 тисяч гривень.

Ціна: 25 000 гривень.

Крім потужного чіпсету флагманського рівня Samsung Galaxy Tab S8 примітний високою роздільною здатністю екрану (2560х1600) з частотою оновлення 120 Гц , магнітною підкладкою для стілус S Pen і швидкою зарядкою на 45 Вт. Тому, якщо ви не хочете йти на компроміси, ласкаво просимо. Tab S8 – ваш вибір.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.