Нові годинники Fitbit копіюють Apple Watch

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Fitbit представила нового конкурента Apple Watch. Годинники Versa дуже схожі на продукт Apple і коштують на 129 доларів менше.

Новий гаджет Fitbit був анонсований після того, як Apple Watch завоювали лідерство на ринку переносної електроніки. Судячи з усього, в Fitbit зрозуміли, що людям нудно користуватися простими крокомірами, і змінили стратегію. Тепер компанія випускає більш функціональні і елегантні пристрої, як Apple. Їх останній продукт візуально сильно нагадує Apple Watch, що говорить про зміну тактики компанії. Fitbit вирішила зробити ставку на зовнішній вигляд і крім годинника, схожих на пристрій Apple, пропонує потенційним покупцям пару ремінців.

Versa можуть вимірювати пульс 24/7, відстежують сон власника. Також годинник показує статистику активності і можуть відтворювати музику. Більш того, Fitbit впровадили в новинку власну платіжну систему. На цьому їх можливості закінчуються. Але тільки для користувачів iOS. Власники Android-смартфонів отримають функції на кшталт швидкої відповіді на повідомлення та перегляду подій в календарі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При цьому в Versa немає GPS і LTE-модуля, що робить продукт менш цікавим в порівнянні з Apple Watch третього покоління. Тому тим, хто використовує в якості основного смартфона iPhone, варто звернути увагу на розумні годинники Apple.

І хоча новий гаджет Fitbit навряд чи стане так само популярним, як Apple Watch, але конкуренція однозначно піде на користь обом компаніям.

Попередньо замовити Fitbit Versa можна на офіційному сайті компанії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.