Apple замовчала про важливу перевагу нових AirPods Pro

Тести показали значне зниження затримки через Bluetooth.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Затримка передачі даних через Bluetooth завжди була слабкою стороною бездротової технології. Тести, проведені музикантом Стівеном Койлом, доводять, що з впровадженням чіпа M2 в нову модель AirPods Pro, Apple вдалося значно знизити цей недолік. 

Варто зазначити, що йдеться не про відтворення музики або перегляд фільмів — із цим проблем не виникає, а про повідомлення, клацання віртуальної клавіатури, процес редагування звуку. 

Метод дослідження досить простий. Музикант підключив навушники до iPad Pro і торкається екрану фірмовим олівцем від Apple. Запис фізичного звуку та звуку з AirPods Pro записується на диктофон. Пізніше вимірюються затримки між двома отриманими результатами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дані всіх моделей було зафіксовано на діаграмі. Примітно, що за підсумками тестів модель AirPods 2 показала кращі результати, ніж AirPods Pro першого покоління. 

Тим не менш, Койл вважає, що незважаючи на те, що AirPods Pro 2 і покращили показники, затримка, як і раніше, залишається високою, що, ймовірно, можуть поправити з боку пристрою до якого підключаються навушники.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.