DJI випустила недорогу версію дрона Mavic 3

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як і очікувалося, DJI презентувала більш доступну версію беспілотника Mavic 3Модель Classic зберегла зовнішній вигляд і практично всі можливості оригіналу, лише допоміжної камери. І це дозволило виробнику помітно знизити ціну дрона. 

DJI Mavic 3 Classic оснащується такою ж 20-мегапіксельною камерою Hasselblad з CMOS-сенсором формату 4/3 і об’єктивом з рівноцінним фокусним відстанню 24 мм і регульованою діафрагмою в діапазоні від f/2,8 до f/11, що і звичайний Mavic 3. А ось 162-міліметрового телеоб’єкта в «класичній» моделі немає. Беспілотник вміє знімати відео у форматі 5,1K при 50 fps, 4K при 60 fps і Full HD при 200 fps і сумісний з кодеками H.264 і H.265. Максимальний дозвіл фотографій становить 5280×3956 пікселів.

Новинка отримала автоматичний режим зйомки Quickshots, функцію слідування ActiveTrack 5.0 і круїз-контроль з підтримкою заданої швидкості, щоб можна було сосредоточиться на зйомці. Дрон умеет самостійно позбавлятися столкновений з препятствиями, повертатися до оператора, обнаруживать самольоти і вертольоти поблизу. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Усі аксесуари для Mavic 3 підходять і до цієї моделі, включаючи Mavic 3 Fly More Kit, що містить два акумулятори та станцію для їх зарядки. Крім того, коптер сумісний з усіма фірмовими пультами DJI RC, включаючи DJI RC Pro за 1199 доларів.

Ціна DJI Mavic 3 Classic стартує від 1599 доларів за комплектацію з контролером DJI RC-N1 або 1749 доларів — за варіант з DJI RC. Для сравнения звичайний Mavic 3 коштує від $2049.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.