Названо найбільш функціональні моделі фітнес-браслетів на даний момент

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фітнес-браслети за останні роки перетворилися з пристроїв, якими користувалися лише гіки, на популярний аксесуар, який можна виявити на зап’ясті людини будь-якого віку та статусу. Воно й зрозуміло: трекери коштують дешево, але при цьому суттєво полегшують життя. Які моделі найкращі? Давайте з’ясовувати. 

№3 — OPPO Band 

Ціна: біля 1500 грн.

Компактний девайс від OPPO оснащений 1.1-дюймовим дисплеєм. Так, він не такий великий, як у наступних моделей у топі, але їм все ще зручно користуватися. Виконаний екран за технологією AMOLED, а тому видає якісне, контрастне та деталізоване зображення. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За функціоналом тут все теж непогано: акселерометр, пульсоксиметр, датчик ЧСС та стандартні функції на кшталт відстеження кількості спалених калорій, пройдених кроків та якості сну. Спортсмени оцінять величезну кількість спортивних режимів, серед яких не лише класичні види тренувань, а й екзотичні активності. 

№2 — Honor Band 6 

Ціна: біля 1500 грн.

Хітовий фітнес-браслет від Honor. Band 6 укомплектований 1.47-дюймовим дисплеєм, виконаним за технологією AMOLED, а також корпусом, здатним витримати тиск води 5 бар. Для підключення до телефону використовується Bluetooth 5.0, а ємність акумулятора становить 180 мАг. 

Що стосується датчиків, у Honor Band 6 є датчик пульсу та відстеження рівня кисню в крові, а також гаджет вміє оцінювати якість сну та давати рекомендації щодо його поліпшення, вираховувати витрачені калорії та визначати рівень стресу. 

№1 — Xiaomi Mi Band 7 

Ціна: 1 599 грн.

Пристрій вийшов наприкінці травня і приніс кілька змін, нехай і не кардинальних. Порівняно з попереднім поколінням зріс розмір дисплея – до 1.62 дюймів, а також батареї – тепер її ємність становить 180 мАг, чого вистачає на 15 днів роботи на одному заряді. 

Крім того, екран Xiaomi Mi Band 7 оснащений режимом Always On Display, який зазвичай зустрічається лише у смарт годиннику. Спортсмени оцінять понад 100 режимів тренувань, а люди, які переймаються своїм здоров’ям — наявність пульсоксиметра для визначення рівня кисню в крові. 

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.