Chuwi Hi9 Air: Планшет, який переплюнув всі раніше випущені аналоги

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Chuwi незабаром випустить планшет-комп’ютер під назвою Hi9 Air. Пристрій зможе функціонувати в мережах четверного покоління (LTE).

Операційною системою гаджета послужить Android. Інсайдери повідомляють, що планшет обладнаний дисплеєм 10,1 дюйма по діагоналі. Працювати екран буде на матриці IPS. Роздільна здатність гаджета складає 2560 x 1600 пікселів. На жаль, дані про камери не розкриваються.

«Серцем» пристрою виступить однокристальна система Helio X20 (MT6797) від компанії MediaTek. Чіп містить в собі десять обчислювальних ядер. Вони згрупувалися в три кластери: це дві Cortex-A72 c частотою 2,1 ГГц і чотири Cortex-A53 з частотою 1,4 і 1,9 ГГц. Графіка базується на контролері ARM Mali-T880 MP4.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Головною фішкою апарату стане можливість підключатися до мереж четвертого покоління LTE Cat-6. Відзначимо, що планшет обзаведеться двома роз’ємами для SIM-карт. Інсайдери інформують, що платформа Helio X20 забезпечить підтримку бездротового підключення Wi-Fi 802.11a / b / g / n / ac.

Пристрій оснащений 4 ГБ «оперативки» і флеш-накопичувачем місткістю 64 ГБ. Габарити планшета-комп’ютера складають 241,7 х 172 х 8,2 мм.

Ціну на новий гаджет і дату випуску назвуть трохи пізніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.