Чи варто купувати нові планшети Apple iPad Pro 2022

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експерт розповів про те, що всі зміни в оновлених iPad 10, iPad Pro 2022 та Apple TV 4K були очікуваними.

За словами експерта, iPad 10 відрізняється від попередників відсутністю кнопки «Додому», яка є архаїзмом. Експерт зазначив, що навіть у молодших моделях нового iPad продуктивності «вистачить за очі для ігор, перегляду фільмів та серфінгу в інтернеті».

Зарубіжна ціна пристрою – $449, що робить модель конкурентною. В Україні успіх залежатиме від націнки продавців. На думку експерта, якщо iPad 10 коштуватиме близько 20 тисяч гривень, «то однозначно стане бестселером».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новий iPad Pro 2022 повністю запозичує дизайн попередньої моделі. Сильні сторони пристрою – екран з високою роздільною здатністю та потужний новий процесор: замість M1 встановлено M2. Як зазначив оглядач, у попередньому поколінні iPad Pro продуктивності M1 було достатньо – гаджет добре справлявся з обробкою графіки та відео.

Ще один плюс виходу нового iPad Pro – те, що попередня версія подешевшає, а значить, придбати її можна буде за осудні гроші навіть через паралельний імпорт. Новий iPad знадобиться виключно тим, хто хоче максимум можливостей від такого пристрою, але й ціна у нього відповідна від $799 у США. 

Щодо приставки Apple TV 4K, експерт розповів, що нова модель зберегла звичний дизайн. Приставка оснащена потужним процесором A15 Bionic, який встановлений у смартфонах iPhone 13 Pro і Pro Max.

Фахівець припустив, що в Україні на Apple TV ціна буде біля 10 000 грн, “оскільки її вартість у США – від $ 149”.

Торкнувся експерт і нових MacBook. За його словами, нові макбуки не зазнали значних змін. Вони, як і в iPad Pro, поставили новий процесор M2. Вони стали «швидшими, вищими, сильнішими».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.