Microsoft представила дві версії преміум-планшетів Surface Pro 9

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Microsoft представила три нові пристрої: Surface Pro 9, Surface Laptop 5 та Surface Studio 2+. Хоча Surface Pro 9 дуже схожий на торішній Surface Pro 8, він пропонується з оновленими процесорами Intel 12-го покоління або новою моделлю, оснащеною 5G, з кастомним чіпом SQ 3 Arm, повідомляє Engadget.

Востаннє чіп SQ з’являвся в Surface Pro X 2020, комп’ютері, який виявився одночасно прекрасним і розчаровуючим (завдяки поганій сумісності програмного забезпечення Windows з чіпами Arm).

Проаналізувавши технічні характеристики продукту, The Verge виявив, що Surface Pro 9 більше немає роз’єму для навушників.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Схоже, це прямий результат того, що Microsoft поєднала версії Surface Pro 9 для Intel та Arm в одному корпусі. У Surface Pro X ніколи не було 3,5-мм роз’єму… Але я б сказав, що цього разу це більш спірне недогляд. Чому? Новий універсальний зовнішній корпус практично такого ж розміру, як у Surface Pro 8.

Surface Pro X на той час було трохи тоншим. Тому видалення 3,5-мм роз’єму мало сенс. Але тепер ми втратили роз’єм для навушників для корпусу, який за розмірами практично ідентичний торішній моделі. Невже вони не могли влаштувати його кудись?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.