Ґаджети

Xiaomi Mi Band 7 Pro вже можна купити: ціна вражає

Share

Xiaomi Smart Band 7 Pro містить безліч оновлень і є тим, на що так довго чекали шанувальники Mi Band. Xiaomi повідомляє про глобальну доступність Smart Band 7 Pro. Фітнес-трекер, схожий на розумний годинник, додає в лінійку Mi Band вбудований GPS та місткий екран. На початку жовтня 2022 року, на глобальному заході Xiaomi представила безліч нових пристроїв, зокрема анонсувавши Xiaomi Smart Band 7 Pro, він дебютував у Китаї в липні цього року.

Прочитавши цю статтю, ви дізнаєтеся, що пропонує цей пристрій із коробки.

Xiaomi Smart Band 7 Pro оснащений прямокутним дисплеєм з 1,64-дюймовим AMOLED-екраном (70% співвідношення екрану до корпусу), з оновленим інтерфейсом користувача, можливостями постійно включеного дисплея (Always-on display) і зручним датчиком зовнішнього освітлення, який на льоту регулює яскравість екрана. Він має роздільну здатність 280×468 пікселів і забезпечує яскравість 500 ниток, а також підтримує понад 180 циферблатів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується фітнесу, Xiaomi Smart Band 7 Pro оснащений пульсометром, датчиком SpO2, трекером сну та серцевого ритму, вбудованим GPS, який повинен сподобатися бігунам, і 117 режимами спортивного відстеження (включаючи 14 професійних спортивних режимів та 10 бігових доріжок), які можуть вимогливих користувачів.

Пристрій водонепроникний до 5 метрів. Mi Smart Band 7 Pro оснащений швидкознімним ремінцем, який є оновленням порівняно з існуючими змінними ремінцями. Xiaomi Smart Band 7 Pro живиться від акумулятора ємністю 235 мАг, який забезпечує 12 днів використання при повній зарядці в типовому режимі і 6 днів при інтенсивному використанні. Інші функції пристрою включають вбудовану Alexa, управління пристроями розумного будинку та багато іншого.

Xiaomi Smart Band 7 Pro – це все, чого вимагали фанати Mi Band у попередніх версіях і тому всі ці оновлення мають вищу ціну. Xiaomi Smart Band 7 Pro надійде у продаж в Європі за ціною 99 євро ( 4000 гривень), Для порівняння, ви можете знайти стандартний Mi Band 7 приблизно за 55 євро (2200 гривень).

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Лужна Софія

Відповідальна та цілеспрямована. Спокійна і витривала. Борець за справедливість. Сфера інтересів: технології, які змінять майбутнє.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: Xiaomi
  • Останні записи

    Названо два великі нововведення в iOS 18

    Компанія Apple додасть опції, пов'язані з розшифровкою голосу, майбутні оновлення своїх ОС. Про це пише…

    11.05.2024

    Oppo планує випустити серію Find X8 у 2024 році

    Компанія Oppo випустила свої топові смартфони Find X7 та Find X7 Ultra лише на початку…

    11.05.2024

    Google виправила вразливість у Chrome

    У сфері інформаційної безпеки настав важливий момент: компанія Google оголосила про усунення критичної вразливості нульового…

    11.05.2024

    В останньому оновленні Google Chat з’явилася одна важлива нова функція

    На вихідних Google Chat отримав невелике, але дуже важливе оновлення. Пошуковий гігант оголосив, що нова…

    11.05.2024

    Штучний інтелект освоїв мистецтво обману

    Дослідники б'ють на сполох: штучний інтелект (ШІ) навчився обманювати людей. Розроблені за допомогою системи приходять…

    11.05.2024

    Названо прості кроки які допоможуть вам швидко дізнатися про стан акумулятора на вашому iPhone

    Ви помітили, що заряду акумулятора вашого iPhone не вистачає надовго? Це може статися, якщо ваш…

    11.05.2024