Xiaomi Mi Band 7 Pro вже можна купити: ціна вражає

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi Smart Band 7 Pro містить безліч оновлень і є тим, на що так довго чекали шанувальники Mi Band. Xiaomi повідомляє про глобальну доступність Smart Band 7 Pro. Фітнес-трекер, схожий на розумний годинник, додає в лінійку Mi Band вбудований GPS та місткий екран. На початку жовтня 2022 року, на глобальному заході Xiaomi представила безліч нових пристроїв, зокрема анонсувавши Xiaomi Smart Band 7 Pro, він дебютував у Китаї в липні цього року.

Прочитавши цю статтю, ви дізнаєтеся, що пропонує цей пристрій із коробки.

Xiaomi Smart Band 7 Pro оснащений прямокутним дисплеєм з 1,64-дюймовим AMOLED-екраном (70% співвідношення екрану до корпусу), з оновленим інтерфейсом користувача, можливостями постійно включеного дисплея (Always-on display) і зручним датчиком зовнішнього освітлення, який на льоту регулює яскравість екрана. Він має роздільну здатність 280×468 пікселів і забезпечує яскравість 500 ниток, а також підтримує понад 180 циферблатів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується фітнесу, Xiaomi Smart Band 7 Pro оснащений пульсометром, датчиком SpO2, трекером сну та серцевого ритму, вбудованим GPS, який повинен сподобатися бігунам, і 117 режимами спортивного відстеження (включаючи 14 професійних спортивних режимів та 10 бігових доріжок), які можуть вимогливих користувачів.

Пристрій водонепроникний до 5 метрів. Mi Smart Band 7 Pro оснащений швидкознімним ремінцем, який є оновленням порівняно з існуючими змінними ремінцями. Xiaomi Smart Band 7 Pro живиться від акумулятора ємністю 235 мАг, який забезпечує 12 днів використання при повній зарядці в типовому режимі і 6 днів при інтенсивному використанні. Інші функції пристрою включають вбудовану Alexa, управління пристроями розумного будинку та багато іншого.

Xiaomi Smart Band 7 Pro – це все, чого вимагали фанати Mi Band у попередніх версіях і тому всі ці оновлення мають вищу ціну. Xiaomi Smart Band 7 Pro надійде у продаж в Європі за ціною 99 євро ( 4000 гривень), Для порівняння, ви можете знайти стандартний Mi Band 7 приблизно за 55 євро (2200 гривень).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.