Huawei Band 7 проти Band 6: однакові за ціною. А щодо функцій?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експерт перерахував основні характеристики Huawei Band 6 та Band 7. Насправді ці моделі практично ідентичні. На вигляд, наприклад, відрізнити один від одного майже нереально. Band 7 все-таки сам по собі здається тоншим за конкурента, якщо розглядати браслети збоку, та й носити його теж зручніше, ніж стару модель.

На Huawei Band 7 також поміняли датчики, які відповідають за зчитування кисню в крові, пульсі та інших параметрах здоров’я. Виробник обіцяє, що все це буде проводитися ще точніше і швидше, але на практиці особливо не помітно.

Також у Band 7 з’явилися деякі нові приємні функції. Це відстеження стану здоров’я, постійний моніторинг рівня кисню, можливість швидкої відповіді повідомлення. Ще новинка стала працювати загалом довше (на 1-2 дні) і заряджатися – за 40 хвилин.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найважливішим оновленням на Band 7 можна назвати функцію Always on Display. Тобто на браслеті ви завжди зможете відстежувати час. Щоправда, через це знижуватиметься пристрій автономність.

Висновок

Як можна побачити, Huawei Band 7 отримав дуже мало покращень та нових функцій. Це трохи краща автономність, трохи швидша швидкість зарядки, наявність Always on Display, тонший корпус, інше кріплення ремінця та інші датчики.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.