Найпопулярніші моделі смарт-годинників у чоловіків в Україні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розумний годинник з кожним роком стає все популярнішим. Воно і зрозуміло — мініатюрний гаджет має просунутий функціонал і суттєво спрощує життя власника. Які ж моделі є найпопулярнішими в Україні? Мова про це піде у цій статті. 

№5 – Huawei Watch GT 3

Ціна: біля 9000 грн

Стильний годинник від Huawei, оснащений 1.32-дюймовим AMOLED-дисплеєм та 4 ГБ вбудованої пам’яті для зберігання улюблених пісень. Модель сподобається спорстменам – вона розпізнає близько 100 режимів тренувань і дуже точно визначає рівень кисню, пульс, пройдені кроки та спалені за день калорії. Акумулятор забезпечує близько 96 годин роботи в автономному режимі. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

№4 – Amazfit GTR 3 Pro 

Ціна: біля 8000 грн

Amazfit GTR 3 Pro — один з найдоступніших годинників з флагманським функціоналом на ринку. Виглядають вони мінімалістично та стильно, любителі класичного годинника явно оцінять такий дизайн. 1.45-дюймовий AMOLED екран залишається читаним за будь-яких умов, а акумулятор ємністю 450 мАч забезпечує близько 10 днів автономної роботи. Є пульсоксиметр та визначення рівня стресу. 

№3 – Apple Watch SE 

Ціна: біля 14000 грн

Пристрій оснащений соковитим та контрастним OLED дисплеєм з роздільною здатністю 394х394 пікселя та щільністю точок 349 одиниць на дюйм. Сумнівів як зображення немає – воно на найвищому рівні. Потужний процесор Apple S5 у парі з 1 ГБ оперативної пам’яті забезпечує блискавичну роботу, а 32 ГБ вбудованої пам’яті дозволять зберігати на годиннику сотні улюблених треків. 

№2 – Samsung Galaxy Watch 4 

Ціна: біля 12000 грн

Стильний годинник з нержавіючої сталі з корпусом, захищеним від вологи за стандартом IP68. Спортсмени та екстримали залишаться задоволеними. 1.4-дюймовий екран виконаний за технологією Super AMOLED, має роздільну здатність 450х450 пікселів. За датчиками тут все розкішно – крім стандартних модулів є датчик артеріального тиску, серцевого ритму і БІА. Крім того, годинник вміє визначати рівень кисню в крові. 

№1 – Apple Watch Series 7 

Ціна: біля 17000 грн

Топовий розумний годинник від Apple. В їх арсеналі є OLED-дисплей, корпус із захистом від вологи та пилу за стандартом IPX6, найпотужніший процесор Apple S7, 1 ГБ оперативної пам’яті та 32 ГБ постійної. За автономність відповідає акумулятор на 296 мАг, що забезпечує близько 18 годин роботи на одному заряді. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.