Logitech випустила навушники, які плавляться у вухах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Logitech випустила у продаж TWS-навушники G Fits. Їхня головна особливість полягає в наявності амбушюрів, які ідеально набувають форми вушної раковини, завдяки чому не завдають дискомфорту вухам свого власника.

Для припасування амбушюрів потрібно вставити навушники у вуха, запустити фірмовий додаток Lightform і натиснути спеціальну кнопку. Після цього гель усередині амбушюр під впливом тепла світлодіодів розплавиться і набуде форми вушного каналу. Таке рішення дозволяє забезпечити високу шумоізоляцію та відсутність болю при довгому носінні навушників. Світлодіоди також виконують роль настроюваного RGB-підсвічування.

Налаштування форми амбушюр займає близько однієї хвилини. Коли гель остигає, він зберігає свою форму, тобто при подальшому використанні навушники завжди сидітимуть ідеально. Корпус навушників сертифікований за стандартом IPX3, тобто йому не страшні бризки та піт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Logitech позиціонує модель G Fits як ігрову. Час роботи навушників від заряджання становить до 7 годин при використанні спеціального адаптера в ігровому режимі з низькою затримкою звуку і до 10 годин через Bluetooth 5.2. Зарядний футляр продовжує автономність ще на 10-12 годин.

TWS-навушники Logitech G Fits будуть продаватися у США за 229 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.