Стало відомо, наскільки покращили акумулятор у Apple Watch Ultra

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.
На вчорашній презентації Apple показала абсолютно нову модель свого смарт-годинника — Watch Ultra. Цей пристрій став першим «яблучним» годинником з діагоналлю 49 мм — корпус значно збільшився за всіма параметрами. І це чудова новина.

Справа в тому, що всі інші моделі Apple Watch мають неприємну властивість – вони вкрай мало працюють від одного заряду. Частково так було через крайню компактність годинника; розмістити в такому маленькому корпусі ємний акумулятор було неможливо. Але Apple Watch Ultra виправляє цю прикру ситуацію.

Реклама

Крім діагоналі, Ultra стали товстішими і ширшими. А значить, всередині є більше місця для більш ємного акумулятора. Apple дійсно «прокачала» автономність Watch Ultra — повідомляється, що вони можуть працювати до 36 годин у звичайному режимі та до 60 годин у новому енергозберігаючому режимі, який з’явиться у watchOS 9. Для порівняння: для Apple Watch Series 8 заявлено 18 годин автономності у звичайному режимі та 36 годин в енергозберігаючому.

Apple стверджує, що Watch Ultra дозволять їхньому власнику подорожувати кілька днів без підзарядки годинника.

Виходить, що у випадку з Apple Watch Ultra можна очікувати практично дворатного приросту автономності в порівнянні з класичним «яблучним» годинником. Що стосується фізичної ємності акумулятора Ultra, то варто дочекатися надходження цієї моделі в продаж – хлопці з iFixit розберуть годинник і доповнять всі деталі, що бракують. 

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ