Представлені Apple Watch Series 8 із абсолютно новим датчиком

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.
Перша вереснева презентація Apple у самому розпалі і щойно компанія показала абсолютно нову модель свого фірмового смарт-годинника — Apple Watch 8. Девайс не отримав оновлень дизайну і оновлений тільки в плані «заліза». 

Головні особливості Apple Watch Pro: 

Реклама
  • Датчик температури, що складається з двох частин – одна на задній стороні годинника, друга під дисплеєм. Температура вимірюється кожні 5 секунд, датчик розпізнає її зміну 0,1 градус. Вимірювання температури та аналіз отриманих даних допоможе стежити за меструальним циклом та жіночим здоров’ям. 
  • Система виявлення ДТП. У Series 8 з’явилися два нові датчики: перероблений акселерометр та гіроскоп. Вони збирають дані у кілька разів швидше і дозволяють швидко визначити різні види ДТП — лобовий, бічний удар або навіть переворот авто. При виявленні аварії годинник автоматично зателефонує до служби порятунку. Підтримуються легкові автомобілі та пікапи, система працює лише тоді, коли ви за кермом. 
  • Режим низького споживання енергії. Він дозволяє подвоїти час життя від одного заряду, вимикаючи Always-on Display та інші функції. Доступний у watchOS 9 на Series 4 або новіші. 

Apple Watch Series 8 вийде у двох варіантах – алюміній та сталь. Алюмінієва версія буде доступна у чотирьох кольорах, а сталева – ще у трьох. Ціна: від $399 доларів за звичайну версію і $499 за версію з LTE. 

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ