Які 3 нові функції будуть у зарядному чохлі AirPods Pro 2

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі опублікували рендери зарядного чохла для майбутніх AirPods Pro другого покоління. Стали відомі три його особливості.

Відповідно до рендерів, новий чохол може отримати отвори для динаміків, мікрофон та отвір для кріплення ремінця. Це означає, що навушники можна буде прикріпити до чогось, наприклад, сумки. Так їх зручніше переноситиме.

Очікується, що новий чохол для заряджання також отримає підтримку Find My, що дозволить користувачам відстежувати його місцезнаходження у додатку на iPhone. Раніше цього року аналітик Мінґ-Чі Куо сказав, що кейс зможе видавати звук під час втрати — це пояснює додавання отворів для динаміків.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мікрофон може використовуватися, щоб уловлювати звук і робити розмови більш чіткими, наприклад, якщо людина знаходиться в шумному приміщенні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.