AirPods Pro 2 засвітилися на кресленнях перед осінньою презентацією Apple

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Журналіст порталу Apple Insider Ендрю О’Хара поділився у твіттері CAD-рендерами другого покоління флагманських навушників Apple AirPods Pro, які, за чутками, компанія представить найближчим часом.

Рендери підтверджують попередні чутки про те, що зарядний футляр збереже колишній форм-фактор, але отримає вирізи під динамік та кріплення для ремінця. Очікується, що в кейсі нових AirPods Pro будуть розміщені динаміки для пошуку навушників за допомогою локатора.

За чутками, гарнітура не отримає масштабних змін у дизайні, а всі покращення будуть пов’язані з новішим залізом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цілком імовірно, що Apple представить AirPods Pro 2 на одній із осінніх презентацій або анонсує їх у прес-релізі до кінця року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.