Топ-3 найкращі моделі Smart-годинників за відгуками власників

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розумний годинник за останні кілька років перетворився з аксесуару для гіків на популярний пристрій, яким користуються практично всі. З огляду на це цілком розумно припустити, що в майбутньому ці гаджети остаточно витіснять з ринку класичний годинник. Ну а поки поглянемо на три кращі моделі, завдяки яким розумний годинник стає все популярнішим. 

№3 – Samsung Galaxy Watch 4 

Ціна: від 11 000 грн.

В арсеналі корейців Samsung Galaxy Watch 4 Classic – найпросунутіший розумний годинник. За дизайном вони нагадують класичний годинник, що для багатьох є основним аргументом на користь моделі. Що стосується функціоналу, годинник оснащений 1.4-дюймовим Super AMOLED екраном та корпусом з нержавіючої сталі із захистом за стандартом IP68. З’єднання з телефоном здійснюється за допомогою Bluetooth 5.0, також є NFC для безконтактної оплати покупок та Wi-Fi. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy Watch 4 Classic на борту 16 ГБ вбудованої пам’яті, якої вистачить для зберігання улюблених композицій, а за автономність відповідає акумулятор на 361 мАг, що забезпечує два дні автономної роботи. 

№2 – Huawei Watch 3 Pro 

Ціна: від 15 000 грн.

Флагманський розумний годинник китайської компанії оснащений 1.43-дюймовим AMOLED дисплеєм і корпусом з титану та кераміки з водонепроникністю 5 Бар. Ремінець виконаний із натуральної шкіри, що позитивно впливає на зовнішній вигляд пристрою. 

На борту Huawei Watch 3 Pro є 16 ГБ пам’яті, а 2 ГБ оперативної пам’яті якраз вистачає для плавної роботи інтерфейсу без будь-яких лагів та гальм. Годинник розпізнає понад 100 різноманітних режимів тренувань, а також вміє відтворювати аудіо, визначати температуру тіла, якість сну та рівень кисню в крові. 

№1 – Apple Watch Series 7 

Ціна: від 17 000 грн.

Однозначно найкращий розумний годинник серед усіх присутніх на ринку. Гаджет оснащується відмінним OLED дисплеєм, що виводить зображення з роздільною здатністю 484х396 пікселів, а також вміє програвати аудіо і навіть приймати дзвінки за рахунок наявності вбудованих динаміків і мікрофонів. Корпус пристрою захищений від вологи за стандартом IPX6, є пульсоксиметр і датчик ЧСС, що постійно працює. 

Окремо варто згадати дизайн, який вже давно став культовим і прикладом для наслідування решти виробників розумних годинників. 

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.