realme Buds T100: бюджетні наушники з автономністю 28 годин

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вслід за смартфоном realme 9i компанія представила нові TWS-наушники Buds T100. Іх ключовою особливістю стало поєднання доступної ціни та внутрішньої автономності. По заявленню виробника, вдали від розетки бюджетний аксесуар здатний заробити більше суток.

Компактні наушники оснащені 10-мм драйверами з композитною діафрагмою для більш глибоких басов і підтримують функцію еквалайзера через мобільний додаток realme Link. На вибір користувача надаються три пресети: Bright для більш чіткого голосу, Balanced і Bass Boost+ з посиленими низькими частотами.

Новинка також підтримує ігровий режим (зниження затримки до 88 мс), який активується довгими натисканнями на оба навушника. Модуль Bluetooth 5.3 забезпечує не тільки швидке і стабільне споживання, але і захист від поміху і знижене енергоспоживання.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Функція шумоподавлення AI ENC вилучає навколишній звук і ізолює його, щоб зробити голос більш чітким під час телефонних розмов. Крім того, в гарнітурі є режим посилення гучності, що підвищує вихідний «потік» з 97 до 102 дБ. Заявлена ​​автономність самих наушників становить до 6 годин, а з урахуванням підзарядки від кейса — до 28 годин.

Гарнітура в чорному та білому кольорах поступить у продаж 24 серпня за ціною $18. Про терміни появи новинки за пределами ринку Індії виробник поки не об’являв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.