Чому насправді варто купити Apple Watch

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щороку, представляючи нову версію Apple Watch Apple робить основний упор на їх функціональність. На презентації досить докладно розповідається про особливості заліза та його зв’язки із програмним забезпеченням. Таким чином у Купертіно формують у покупців уявлення про новий пристрій. І, начебто, що може бути простіше? Якщо функціонально годинник вам подобається, то варто його купувати. Але, з іншого боку, більшості користувачів об’єктивно потрібні кілька функцій: перегляд повідомлень і тренування. Решта відходить на другий план. І в цій ситуації може виникнути питання: а чому Apple Watch є найрозумнішим годинником у світі?

Відповідь лежить на поверхні. Годинник від Apple – досить стильний аксесуар, який в умілих руках має практично необмежений потенціал кастомізації. Багато користувачів голосують за них карбованцем далеко не через їх круті функції або просунутого заліза. Давайте докладніше розберемося, чому насправді варто купити Apple Watch .

Зміст

  1. Циферблати для Apple Watch
  2. Ремешок для Apple Watch

Циферблати для Apple Watch

Будь-який годинник, крім того, що повинен виконувати свою основну функцію — показувати час, — це ще й аксесуар. Причому деякі люди в залежності від стилю одягу або їх місцезнаходження одягатимуть і різні годинники. Далеко не всі можуть дозволити собі змінювати подібний аксесуар залежно від того, як вони одягнені. Але як тільки популярність стала набирати розумний годинник, дуже багато змінилося.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Однією з головних можливостей таких пристроїв є можливість заміни циферблатів та ремінців. На презентаціях навіть окрема увага приділяється тому, як можна кастомізувати вотчфейс і яку інформацію вони можуть відображати. Цей момент кардинально відрізняє ті ж Apple Watch від класичного годинника. У будь-який момент ви можете значно змінити вигляд вашого пристрою і підлаштувати його під будь-який ваш стиль. А найголовніше, що для цього вам не знадобиться інша модель. Все відбуватиметься на одному пристрої.

І з кожним новим оновленням watchOS виробник додає все нові та нові циферблати . Але що ще цікавіше, з’являються нові можливості кастомізації старих. Наприклад, в окремому матеріалі ми розбирали, які зміни відбудуться з вотчфейсами у watchOS 9 . Кожен користувач у цьому різноманітті зможе знайти для себе те, що припаде до душі. Найцікавіше, що тепер можна налаштувати автоматичну зміну циферблатів за часом або місцезнаходженням. Наприклад, виходьте на роботу, а годинник набуває класичного зовнішнього вигляду, без зайвої інформації. Повертаєтеся додому, а у вас максимально інформативний та яскравий вотчфейс. Це чудово допомагає урізноманітнити дизайн пристрою в цілому. Воно просто не встигає набриднути.

Ремінці для Apple Watch

Однак циферблат циферблатом, але з одним і тим же ремінцем годинник за фактом залишатиметься незмінним. І тут нам на допомогу приходить просто безліч різних браслетів, ремінців та інших аксесуарів для Apple Watch. Бажаєте металевий браслет? Немає проблем. Віддаєте перевагу шкіряним ремінцям? Можете придбати у будь-якому дизайні. І все це за досить демократичними цінами, особливо якщо замовляти з умовного AliExpress або Joom . Ми навіть робили окрему добірку з ремінцями та браслетами для Apple Watch.

Погодьтеся, вибір вражає? Але найголовніше — це навіть не їхня кількість, а простота заміни. Далеко не всі виробники класичного годинника роблять зручний механізм зняття стандартних ремінців та браслетів. І доводиться звертатися до спеціалізованих майстерень. Зовсім не практично. Apple Watch , на противагу, дозволяє легким рухом руки зняти старий ремінець і зачепити новий. Достатньо просто затиснути по одній кнопці з кожного боку, і браслет спокійно витягується. Зручно? Однозначно.

Виробники звичайного годинника, безумовно, останнім часом стали рухатися у бік своїх користувачів. Багато хто дає можливість самостійної заміни ремінців. Оснащують їх спеціальною язичком, підчепивши яку, можна її досить легко зняти. Але цей процес лише на самому початку. І далеко ще не все ще прийняли цю можливість на озброєння.

А тепер уявіть, що у вас є один гаджет Apple Watch і до нього безліч різних ремінців і циферблатів. Вам не потрібні різні пристрої. Тільки одне, яке можна видозмінювати в залежності від умов, що вас оточують. Займаєтесь спортом? Циферблат з секундоміром та даними про стан здоров’я та силіконовий ремінець. Зібралися до театру? Міланське плетіння браслет і класичний хронометр на екрані. Круто? Безперечно.

У такій ситуації функціональність Apple Watch йде на другий план. Базові функції, такі як перегляд повідомлень та тренування для деяких користувачів, годинник виконують відмінно і так. А чи потрібне все інше? Комусь можливо, і так. Але якби Apple Watch не були стильним аксесуаром, їх ніхто не купував би. Саме це я і вважаю головною причиною популярності розумного годинника від Apple . Якщо ви ними ніколи не користувалися, спробуйте саме в такій ролі. Запевняю вас, ви не будете розчаровані.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.