Фітнес браслет нового покоління – Xiaomi Band 7 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно компанія Xiaomi випустила свою нову лінійку браслетів для фітнесу під назвою Xiaomi Band 7, але на цей раз з’явилась додаткова модель, яка має відчутну різницю і багато нових функцій — Band 7 Pro. Чим вона відрізняється та які можливості додали виробники? Про це і поговоримо сьогодні.

Найголовнішим оновленням стала наявність GPS-трекера. Його дуже не вистачало любителям браслетів від Xiaomi. Поки не зрозуміло наскільки інформація із трекера буде точною та достовірною, але сама наявність його приваблює багатьох користувачів. Також, швидше за все ця функція вплине на автономність пристрою, але це не стане проблемою точно. Він підтримує наступні системи навігації: QZSS, Galileo, BeiDou, ГЛОНАСС.

Далі поговоримо про зовнішній вигляд. У нього стандартно овальний екран, але він став більший, тепер його розмір 1,64 дюйма. Ніби і не велика різниця, але вона помітна користувачам. Дисплей AMOLED із роздільною здатністю 456*280. Підтримує Play та AOD.Корпус виконаний із металу та пластику. В продажі є схожий фітнес браслет від іншого виробника – Huawei Smart Band 7. Вони дійсно на вигляд дуже подібні. Великим плюсом для всіх буде змінене кріплення ремінців. В попередніх моделях воно було монолітне, тепер можна комбінувати два різні браслети, як вам подобається.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Із додаткових функцій, Xiaomi Band 7 Pro має захист від води при зануренні на 50 метрів. Наявний NFC для безконтактної оплати. Можна вимірювати серцебиття та рівень кисню, що досі популярне для всіх в теперішній час. Ну і звісно, є безліч різних видів тренувань.

Змінилась ємність акумулятора, вона виросла до 235 мАг. Заряджати фітнес-браслет потрібно буде або раз в тиждень при активному користуванні, або раз в 12 днів при звичайному. Зарядний пристрій залишився стандартно магнітний.

На даний момент, нова модель фітнес-трекера доступна до продажу лише в Китаї. Коли він потрапить на світовий ринок не зрозуміло, бо немає жодної інформації. Але це точно станеться, лише питання часу. Точної ціни зараз невідомо, але вона не буде високою. Бренд завжди пропонує свою техніку за доступною ціною, тому хвилюватись немає чого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.