Samsung Galaxy Watch 5 Pro: ОС від Google, вимірювання ЕКГ та більше 3 днів роботи

Крім складаних смартфонів і навушників Samsung представила нове покоління розумного годинника. Моделі Galaxy Watch 5 та Galaxy Watch 5 Pro працюють на останній версії Wear OS від Google, забезпечують ще більш точне відстеження фізичної активності та можуть працювати без підзарядки довше за попередників.

Годинник серії Galaxy Watch5 оснащується фірмовим модулем Samsung BioActive Sensor, що об’єднує три окремі датчики, які відстежують більш повну картину стану здоров’я користувача: вміст кисню в крові, частоту серцевих скорочень та рівень стресу. Точність вимірювань повинна бути кращою порівняно з попередніми моделями, оскільки в новинках збільшено площу поверхні контакту зі шкірою. У годиннику також передбачена можливість вимірювання ЕКГ та моніторингу артеріального тиску. З’явилася функція виявлення хропіння та система тренування сну.

Galaxy Watch 5

Годинник оснащується двоядерним процесором Exynos W920, 1,5 ГБ оперативної пам’яті та вбудованим накопичувачем на 16 ГБ. Звичайні Galaxy Watch5 випускаються в двох розмірах: 40 мм з 1,2-дюймовим Super AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 396х396 пікселів і 44 мм з 1,4-дюймовим Super AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 450х450 пікселів. Pro-версія доступна лише в одному розмірі та оснащується 1,4-дюймовим Super AMOLED-екраном на 450х450 пікселів.

У всіх трьох моделях використовують сапфірове скло. При цьому у звичайних Watch5 корпус виконаний з армованого алюмінію, а в «прошак» – з титану. Всі годинники мають захист від води та пилу відповідно до класу IP68 і відповідають військовому стандарту надійності MIL-STD-810H. 

У 40-мм версії Galaxy Watch5 встановлений акумулятор на 284 мАг, а в 44-мм – на 410 мАг. Обидві моделі розраховані на 40 годин автономної роботи. Galaxy Watch5 Pro оснащені більш ємним АКБ на 590 мАг, розрахованим на 80 годин звичайного використання або 20 годин безперервної роботи з активним GPS. Крім того, Samsung обіцяє швидку зарядку до 45% за 30 хвилин.

Годинник працює на Wear OS 3.5 з фірмовим інтерфейсом One UI Watch 4.5. Модель Pro додатково підтримує можливість завантаження маршрутів GPX для піших та велосипедних прогулянок з покроковою навігацією. Крім того, новинки підтримують функцію відстеження, яка дозволяє повернутися до точки початку маршруту.

Ціна Galaxy Watch5 стартує від $279,99. Pro-версія обійдеться мінімум $449,99. За підтримку LTE доведеться доплатити ще $50. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я