Ґаджети

Названо сім “унікальних” фішок фітнес-браслету Xiaomi Band 7

Share

Xiaomi Smart Band 7 має величезну кількість плюсів, які неможливо не враховувати при виборі фітнес-браслету. Розгляньмо 7 фішок, які роблять його лідером при виборі такого поширеного гаджета!

1) Дисплей

При всьому мінімалізмі фітнес-браслет має AMOLED-дисплей розміром 1,62 дюйми, 192х490 пікселів, який відрізняється відмінною яскравістю. Інформація на екрані відображається великими елементами, зручно читати текст.

2) Always on Display

Нова функція Always on Display дозволяє фітнес браслету постійно відображати час, тепер не потрібно змінювати положення кисті або додатково натискати на екран для того, щоб уточнити яку годину.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

3) Тренування

У гаджеті з’явилося 120 варіантів тренувань, побільшало режимів, що охоплюють як тренажери, так і окремі види спорту. Більшість з них аналізує вашу активність за допомогою вимірювання пульсу, але зустрічаються й цікаві варіанти, що базуються на рухах пензля, наприклад скакалка.

4) Рівень кисню

Довгоочікувана функція, яка постійно відстежує насичення кров’ю киснем. Фітнес-браслет може повідомити користувача про низькі показники під час його активності. Дані дозволяють не тільки стежити за кардіовитривалістю під час тренувань, а й стежити за станом вашого здоров’я в цілому.

5) Акумулятор

Вбудований акумулятор став значно більшим, порівняно з попередньою версією фітнес-браслету і навіть за максимальної продуктивності дозволяє працювати без додаткової зарядки близько тижня. Зрозуміло, якщо тонко налаштувати, залишивши тільки потрібний функціонал, гаджет зможе пропрацювати на одному заряді значно більше.

6) Інтерфейс

Особливістю фітнес-браслету є можливість встановлення безлічі тем, як звичайних, так і анімованих. Тепер шпалери смартфона можуть збігатися із темою фітнес-браслету.

7) Ремінець

Асортимент офіційних ремінців Xiaomi Smart Band 7 значно збільшений, тепер їх легко підібрати відповідно до вашого стилю. Варіант покупки не оригінального ремінця не скасовує факту наявності якісного виробу від виробника, а якщо і вибирати щось під себе, то в першу чергу необхідно розглянути лінійку, представлену компанією.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Xiaomi
  • Останні записи

    Названо смартфони realme, які оновляться до Android 15

    Бренд Realme готує оновлення Realme UI 5.0 на базі Android 15 для кількох десятків моделей…

    14.05.2024

    Новий iPad mini вийде цього року

    У травні 2024 року Apple випустила нові iPad Pro та iPad Air , проте вона…

    14.05.2024

    Усі iPhone отримають ChatGPT з виходом iOS 18

    За місяць до презентації нових операційних систем компанія Apple уклала угоду з OpenAI про впровадження…

    14.05.2024

    Стало відомо, чи є у Google Pixel 8a бездротова зарядка

    Бюджетний Google Pixel 8a - це телефон із вражаючими характеристиками. Він може похвалитися 6,1-дюймовим дисплеєм,…

    14.05.2024

    Чому шахраї телефонують на WhatsApp і Telegram

    Небажані дзвінки від шахраїв отримали новий різновид — тепер зловмисники дзвонять не лише за номером,…

    14.05.2024

    ChatGPT з’явиться на Mac як десктопний додаток

    Сьогодні на презентації весняного оновлення OpenAI компанія оголосила, що ChatGPT скоро стане доступнішим завдяки випуску…

    13.05.2024