Нові Galaxy Watch 5 у всіх кольорах та з усіх боків

Слідом за зображеннями доладних смартфонів Galaxy Z Fold 4 і Z Flip 4 в мережі з’явилися якісні рендери ще не анонсованих смарт-годин Galaxy Watch5 і Galaxy Watch5 Pro. На них можна розглянути дизайн аксесуарів з усіх боків.

На представлених зображеннях у двох колонках зліва показані Galaxy Watch5 Pro, а трьох праворуч — звичайні Galaxy Watch5. Як видно, перші доступні у чорному та сірому кольорах, а другі – у чорному, ліловому та золотому. Цікаво, що у Pro-версії екран буде трохи втоплений у корпус, тоді як у базовій моделі скло підніматиметься над поверхнею корпусу.

За наявною інформацією, Galaxy Watch5 Pro будуть доступні лише в одному розмірі (45 мм) та з корпусом з титану. Galaxy Watch5 очікуються у двох розмірах. Обидві моделі вийдуть як за допомогою мобільних мереж, так і тільки з Wi-Fi. Вказується, що цього року Samsung остаточно відмовиться від поворотного безелю, який був відмінною фішкою попередніх поколінь.

Презентацію нових пристроїв Samsung заплановано на 10 серпня. Крім Galaxy Watch5 та Galaxy Watch5 Pro очікуються складні смартфони Galaxy Z Fold4 та Z Flip4, а також бездротові навушники Galaxy Buds2 Pro.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.