Redmi Pad 5G: перше фото і технічні подробиці

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У соціальній мережі Weibo засвітився «шпіонський» знімок ще не анонсованого планшета Redmi. Крім деяких особливостей дизайну пристрою, стали відомі та його часткові апаратні характеристики — схоже, він буде представлений у бюджетній ціновій категорії.

За наявною інформацією, гаджет в металевому корпусі зі скругленими кутами буде оснащений тильною камерою з одним датчиком зображення, врізаним у порівнянно великий модуль. Яких-небудь цифр, що розкривають дозвіл сенсора, на знімку не дивитися із-за засвіту від лампи при зйомці.

Раніше планшет з кодовим номером 22081281AC пройшов сертифікацію у кількох китайських регуляторів. Згідно з документацією CMIIT, новинка отримає 5G-модем і модуль бездротового зв’язку Wi-Fi 802.11ac, а відомство 3C підтвердило підтримку зарядного пристрою потужністю 67 Вт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як стверджує видання Xiaomiui, «сердцем» гаджета з передбачуваною назвою Redmi Pad 5G стане процесор MediaTek. Крім того, йому приписують прошивку MIUI Lite для бюджетних пристроїв. Згодом на ринку може з’явитися Pro-версія планшета з більш виробником заліза. Дані анонса і прочі технічні подробиці про майбутні новинки бренду поки невідомі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.