Розкрито особливості нової моделі годинника Apple Watch Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Через два місяці Apple представить три нові моделі Apple Watch, у тому числі абсолютно нову Apple Watch Pro. Останню також називають «захищеною» та призначеною для «екстремальних видів спорту». Оглядач Bloomberg Марк Гурмен (Mark Gurman) розкрив деякі подробиці про годинник.

Раніше вже повідомлялося, що Apple Watch Pro матимуть більший дисплей, більш тривалий час автономної роботи та новий датчик температури тіла. Гурмен же додав, що годинник зможе працювати кілька днів всього від одного заряду завдяки новому режиму з низьким енергоспоживанням.

Також оглядач повідомив, що Apple Watch Pro представлять еволюцію прямокутного дизайну. Ймовірно, варто очікувати на щось свіжіше від зовнішнього вигляду годинника. Гурмен стверджує, що екран Apple Watch Pro стане приблизно на 7% більше, і годинник не матиме плоских граней. Також пристрій стане міцнішим за рахунок нового сплаву титану.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.