Представлений розумний браслет Amazfit Band 7. Гідна заміна Xiaomi Band 7 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Amazfit є творцем розумних браслетів для Xiaomi. Тому не дивно, що її нова модель Band 7 дуже нагадує Xiaomi Band 7 Pro. Але насправді це копія іншого продукту Xiaomi, але це пізніше.

Amazfit Band 7 вже доступний на деяких ринках. У США просять за новинку 50 доларів. Band 7, як і його побратим Xiaomi, набагато більший за звичайні розумні браслети, але при цьому Band 7 у версії Amazfit менший за Band 7 від Xiaomi. Екран тут має діагональ 1,47 дюйми проти 1,64 дюйми у конкурента. Це панель AMOLED роздільною здатністю 198 х 368 пікселів. Автономність становить 18 днів у середньому режимі використання, а режимі енергозбереження вона зростає до 28 днів.

В основі трекера лежить датчик BioTracker 3.0 PPG, який відповідальний за відстеження ЧСС, функцію пульсоксиметра тощо. Трекер здатний також відстежувати сон, 120 видів спортивної активності, пропонує понад 50 циферблатів та кілька варіантів забарвлення. Звісно, ​​є захист від води (5 ATM).

Повертаючись до теми копіювання, Amazfit Band 7 нагадує Xiaomi Band 7 Pro, але насправді це копія Redmi Smart Band Pro, який вийшов на ринок ще в жовтні минулого року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.