З AirPods прибрали два головні недоліки. Навушники стали ідеальними

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Умілець модернізував навушники Apple AirPods і усунув два головні недоліки кейсу — неремонтопридатність та застарілий роз’єм. Про це розповіли у MacRumors. 

Йдеться про Кена Піллонеля — студента-інженера, який раніше «прокотився» по ЗМІ зі своїм iPhone X ручної роботи. Тоді хлопець самостійно замінив роз’єм Lightning на USB-С із збереженням функціональності порту, після чого продав свій виріб на eBay за кілька десятків тисяч доларів. Тепер умілець дістався і AirPods. 

Кен вирішив усунути два головні недоліки AirPods – неремонтопридатність і старий роз’єм зарядки. Він почав експерименти з кейсу і спробував замінити його корпус на новий, а також, за традицією, що вже склалася, встановити USB-С-роз’єм. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Результат вийшов цілком гідний. Хлопець обережно розрізав оригінальний корпус куйса AirPods, який вважається нерозбірним. Потім він надрукував новий корпус із двох половинок на 3D-принтері, і обробив його, щоб зробити гладкішим. У результаті корпус одягнувся “як рідний” і зовні кейс не відрізняється від оригінального. За допомогою таких маніпуляцій можна, наприклад, замінити акумулятор в кейсі, або змінити сам «втомлений» корпус на свіжіший. 

Крім того, Піллонель створив власну плату для зарядного роз’єму та повністю замінив Lightning на USB-С. Порт зберіг свою функціональність, але при цьому став більш універсальним. Завдяки тому, що студент самостійно робив корпус, він зміг заздалегідь «підігнати» розміри отвору порту і все підійшло ідеально. 

Зараз інженер-початківець виклав свої напрацювання і повну відеоінструкцію у відкритий доступ, так що будь-яка занурена в тему людина зможе повторити її модифікацію – прочитати про проект з назвою «Брудний секрет AirPods» можна за посиланням . Сам Кен планує поставити «на потік» модифікацію AirPods і, можливо, почати продавати змінні корпуси і плати USB-С. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.