Categories: Ґаджети

Samsung випустить «розумну» колонку з голосовим помічником Bixby в 2018 році

Share

У лютому цого року компанія Apple почала продавати довгоочікувану «розумну» колонку HomPod з вбудованим в неї голосовим помічником Siri. Пристрій користується популярністю, проте через сильно обмежену зону продажів говорити про успіх такого незвичайного для багатьох пристрою занадто рано. Втім, деякі виробники не сумніваються в великому майбутньому таких продуктів, і компанія Samsung не є винятком.

Як стало відомо від видання WSJ, вже в 2018 році компанія Samsung випустить на споживчий ринок власну «розумну» колонку з вбудованим в неї голосовим помічником Bixby. Новинка буде в повній мірі сумісна зі смартфонами Galaxy S9 і Galaxy S9 +. Пристрій зможе конкурувати з двома своїми головними конкурентами – Apple HomePod і Amazon Echo, про це особисто розповів керівник мобільного підрозділу Samsung Дон-Джин Кох в інтерв’ю виданню на виставці MWC 2018 .

Основний акцент в «розумній» колонці Samsung буде зроблений на шикарну якість звучання, щоб вона була навіть кращою, ніж в дорогої акустичної системи, а також на можливостях голосового помічника Bixby з підтримкою різних інтеграцій з системами «розумного» будинку. У перший час південнокорейська корпорація планувала оснастити такий пристрій сенсорним екраном, проте в кінцевому підсумку від цієї задумки було вирішено відмовитися, запевняє Дон-Джин Кох.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ніякої конкретної інформації про вартість, особливості, технічне оснащення і зовнішній вигляд бездротової колонки Samsung поки що немає, проте, за даними деяких джерел, купити цей гаджет покупці зможуть за $ 200. Швидше за все, анонс новинки відбудеться в ході презентації флагманського смартфона Galaxy Note 9, оскільки це вдалий момент для показу такого пристрою всьому світу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Google випустила Pixel Tablet без док-станції

    Google не стала змінювати дизайн або «начинку» Pixel Tablet: користувачів все також зустрічає металевий корпус…

    08.05.2024

    Sennheiser випустила TWS-навушники з шумозаглушенням та еквалайзером

    Sennheiser презентувала нову модель бездротових навушників Accentum True Wireless ANC. За словами виробника, пристрій пропонує…

    08.05.2024

    Що буде, якщо телефон вимкнути під час оновлення

    Уявіть, що телефон запустив оновлення ПЗ і раптом його випадково відключили від мережі. Завантаження останньої версії…

    08.05.2024

    На Kickstarter з’явився потужний зовнішній акумулятор із прозорим корпусом

    Shargeek 140 від компанії Sharge Tech - це портативне джерело енергії, укладене в прозорий корпус,…

    08.05.2024

    Які датчики встановлені у камері нового iPad Pro

    Нещодавно представлені моделі iPad Pro з OLED-екранами отримали розширений набір сенсорів. Крім безпосередньо камери та…

    08.05.2024

    Топовий планшет Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 протестували на автономність

    При активному навантаженні середній час автономної роботи становив 11 годин та 14 хвилин. У режимі…

    08.05.2024