У мережі з’явилися офіційні зображення Google Pixel Buds Pro

Авторитетний інсайдер Еван Блас поділився офіційними прес-рендерами майбутніх флагманських навушників Google Pixel Buds Pro.

Зображення розкривають два з чотирьох доступних кольорів гарнітури, яку Google представила на початку травня.

Нагадаємо, Pixel Buds Pro – перші навушники серії з підтримкою активного шумоподавлення. Навушники оснащені спеціальним 6-ядерним аудіопроцесором та використовують спеціальні алгоритми для придушення шуму. Вони також пропонують функцію під назвою Silent Seal, яка враховує форму вух користувача, щоб максимізувати кількість шуму, що пригнічується.

Гарнітура оснащена спеціально розробленими 11 мм драйверами. Як і в багатьох інших навушниках, Pixel Buds Pro є режим прозорості. Крім того, навушники отримали датчики тиску. Google стверджує, що вони активно вимірюють тиск у вухах, щоб знизити його для комфортного використання. Компанія обіцяє пізніше впровадити підтримку просторового звуку у цю модель.

Серед інших особливостей – мікрофони з формуванням променя, голосовий акселерометр, вітрозахисні сітчасті покриття, багатоточкове підключення, сенсорне керування та підтримка Google Assistant без допомоги рук із перекладачем у реальному часі. Навушники захищені від вологи за стандартом IPX4, а зарядний кейс – по IPX2.

Заявлений час автономної роботи Pixel Buds Pro складає 7 годин з АШП та 11 годин без нього. Зарядний кейс збільшує час відтворення до 20 годин з АШП та 31 год без.

Офіційний старт продажів Google Pixel Buds Pro заплановано на 21 липня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.