Xiaomi Mi Band 8 найкращий “фітнес” браслет 2023 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новий наручний браслет в особі Xiaomi Mi Band 8 поки що тільки створюється, а його вихід на ринок відбудеться в першій половині 2023 року. Новинка має стати справжнісінькою революцією на ринку фітнес-трекерів, тому що вона отримає повноцінну операційну систему. 

Всі нинішні наручні гаджети Xiaomi працюють на базі фірмової ОС, але у випадку з новим наручним гаджетом йдеться про справді повноцінну платформу. На практиці це означає, що користувачі зможуть завантажувати та встановити на трекер додаткові сторонні програми, що дозволяють розширити функціональні можливості цього пристрою. Так, наприклад, можна буде встановити сторонній крокомір або навігаційну програму.

Новинка отримає модулі Bluetooth 5.2 LE для підключення до смартфонів, GPS для визначення місця розташування в просторі, а разом з тим, крім того, така велика, важлива і вкрай значима перевага, як покращені датчики для відстеження фізичної активності та стану сну. Не обійдеться без нового більш потужного процесу і без нового екрана з частотою оновлення 90 Гц. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сукупність таких нововведень виведе такі електронні гаджети на зовсім новий рівень, недоступний раніше. При цьому коштуватиме новинка буде всього 350 юанів, тому викласти за неї доведеться всього лише 1400 гривень. Це, поза сумнівом, приємно порадує всіх, хто захочуть стати власниками такого гаджета.

Новий спортивний браслет поки що ще не представили громадськості, але це точно точно станеться. В даний час робота над Xiaomi Mi Band 8 вже ведеться, а повноцінний прототип такого електронного браслета буде створено до кінця 2022 року. Є підстави вважати, що вперше за багато років новий фітнес-трекер бренду отримає оновлений зовнішній вигляд та підтримку бездротової зарядки за стандартом Qi. 

Використовувати новинку виявиться можливо в парі зі смартфонами, що працюють на базі операційних систем Android та iOS, використовуючи програму Mi Health, доступну в App Store та Google Play. Як і завжди, трекер зможе працювати самостійно від телефону, тобто тримати його постійно підключеним до мобільного пристрою не обов’язково.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.