Головна Ґаджети Стали відомі можливі ціни смарт-годинника Samsung Galaxy Watch 5

Стали відомі можливі ціни смарт-годинника Samsung Galaxy Watch 5

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цього року, якщо плани Samsung не зміняться, ми маємо побачити новий розумний годинник компанії — продовження дуже успішної моделі, представленої в серпні 2021 року. Новинка отримає важливі функції, які зроблять її дуже привабливою для покупців. Ось лише ціна на цей гаджет кусається. Торік вона ще була більш-менш нормальною, але цього може стати вищою. Поки не можна точно сказати, скільки коштуватимуть цей годинник, тим більше в Україні, але деяке розуміння тепер є. Принаймні є на що орієнтуватися. Дякую витокам!

Коли вийде новий годинник Samsung

Очікується, що Galaxy Watch 5 буде представлено пізніше цього року. Одні джерела говорять про початок серпня , інші пророкують другу його половину , а треті взагалі лякають нас тим, що чекати доведеться ще довше . Останні як аргументи посилаються на кризу напівпровідників, що триває, і складності з доставкою. Нібито це може зрушити термін анонсу нового годинника і складних телефонів компанії на кілька місяців.

Скільки коштуватимуть Galaxy Watch 5

Але останні чутки припускають, що ми, можливо, вже знаємо ціну нового годинника. Роланд Квандт із WinFuture нещодавно опублікував у соціальній мережі таблицю цінників (розміщена нижче) Galaxy Watch 5 та Galaxy Watch 5 Pro. Він також згадує вартість різних розмірів кожної моделі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ціна правильна, то наступний пристрій Samsung буде продаватися за стартовою ціною 300 євро. Це невелике збільшення, порівняно з торішніми пристроями. Одна річ, яку слід враховувати, те, що ціни все ще можуть змінитися. Звичайно, ціни наведені у валюті. В даному випадку євро. Автор не має можливості сказати, скільки новинка буде коштувати в рублях.

Тим більше, малоймовірно, що годинник поставлятиметься на наш ринок або самої Samsung, або ввозитиметься перекупниками, або за схемою паралельного імпорту. Значить ціна точно не буде нижчою, ніж на інших ринках, а, швидше за все, буде дещо вищою. Тобто розраховувати на ціну нижче 10 000 гривень за умови збереження курсу валюти на нинішньому рівні точно не доводиться. Швидше за все, ціна буде ще вищою.

Чим відрізнятимуться Galaxy Watch 5 Pro

Ціна Samsung Galaxy Watch 5 Pro може досягати 540 євро (приблизно 15 000 гривень). Враховуючи, що еквівалент ціни в нашій країні може досягти 20 000 гривень, можна сміливо сказати, що це дорого для смарт-годин Galaxy. Але треба пам’ятати, що це далеко не межа. Крім того, цей годинник буде пропонувати такі функції, яких немає в інших моделей. Не дарма вони отримають приставку ”Pro”.

Тим більше, що за максимальну ціну покупці отримають годинник із LTE. Тут теж цікаво те, що за чутками навіть Pro-версія випускатиметься як у версії зі стільниковим модулем, так і без нього. Galaxy Watch 4 теж могли працювати у двох варіантах минулого року. Модель з LTE, звичайно, коштувала дорожче.

Який годинник робить Samsung

Тим часом, той, хто шукає меншу ціну та годинник меншого розміру , може вибрати непрофесійну модель. За словами Квандта, Galaxy Watch 5 матимуть розміри 40 та 44 мм. І кожен розмір також буде доступний у варіантах Bluetooth та LTE.

Повідомляється, що Galaxy Watch 5 у 40-міліметровому корпусі з підключенням по Bluetooth коштуватимуть 300 євро. Версія LTE коштує близько 350 євро. Якщо вам потрібен більший розмір, то вам є моделі за 350 і 400 євро за варіанти BT і LTE 44-мм моделей відповідно.

Крім вартості, Квандт також сказав, у яких кольорах випускатимуться всі моделі. Galaxy Watch 5 розміром 40 мм будуть доступні в кольорах «рожеве золото», «сірий» та «сріблястий» . 44-міліметровий варіант буде доступний у синьому, сірому та сріблястому кольорах. І, нарешті, модель Pro буде доступна в чорному та титановому кольорах.

Ціни Galaxy Watch 5

  • Samsung Galaxy 5 40 мм Bluetooth — 300 евро
  • Samsung Galaxy 5 40 мм LTE — 350 евро
  • Samsung Galaxy 5 44 мм Bluetooth — 350 евро
  • Samsung Galaxy 5 44 мм LTE — 400 евро
  • Samsung Galaxy 5 Pro 45 мм Bluetooth — 490 евро
  • Samsung Galaxy 5 Pro 45 мм LTE — 540 евро

Відразу вважати, що годинник коштуватиме саме стільки, не треба. Все ще може змінитись, але орієнтир у нас вже є.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: