Sony PlayStation 5 Pro вразить всіх покупців

Всі і кожен, хто купить собі цю ігрову приставку, гарантовано залишаться такою більш ніж задоволені, тому що їй просто елементарно навіть близько немає рівних. Купивши собі PS5 Pro, геймер може розраховувати на відразу кілька важливих переваг, які пропонує всім і кожному ця ігрова приставка.

Так, вона має накопичувач не так на 825 ГБ, як стандартна модель, але в цілих 2 ТБ. Подібна особливість робить консоль ще більш привабливою за сукупністю якостей, тому що на її накопичувач зможе одночасно поміститися набагато більше різного роду контенту. Але і це ще не все, тому що якщо звичайна PS5 забезпечує потужність на рівні 10,28 терафлопс, новинка запропонує відчутно більше.

Нова ігрова приставка в особі Sony PlayStation 5 Pro може похвалитися такою великою, важливою і дуже важливою перевагою, як загальна сумарна обчислювальна потужність на рівні 17 – 19 терафлопс. За рахунок такого відчутного приросту потужності якість графіки в іграх відчутно підвищиться, так само як і зросте частота кадрів. 

Це зробить ігровий процес значно приємнішим, тому покупка безумовно точно себе повністю повністю і повністю окупить. Нова консоль також отримає ігровий контролер DualSense Pro, який може похвалитися окремими додатковими кнопками, причому з можливістю їх налаштування, а також покращеною ергономікою та зворотним зв’язком.

Новий ігровий контролер увійде в комплект поставки до консолі, але його також можна придбати і окремо, зробивши це без будь-яких труднощів і труднощів. Очікується, що презентація Sony PlayStation 5 Pro відбудеться вже незабаром, а її продажі можуть стартувати в листопаді 2022 року, через два роки після виходу звичайної класичної моделі. 

Новинка запропонує просто шикарний досвід користувача і цілу купу різних інших переваг, якими їй виявиться під силу всіх і кожного приємно порадувати. За деякими даними, покращений ігровий контролер DualSense Pro можуть запустити в продаж раніше, так само як і анонсувати його раніше. Є підстави вважати, що це станеться вже у липні 2022 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.