Ґаджети

Чим відрізняється Xiaomi Mi Band 7 від Mi Band 6

Share

Фітнес-браслет Mi Band – один з небагатьох гаджетів, який, на перший погляд, досить складно покращувати рік у рік. Тим не менш, китайські інженери примудряються робити це попри все. Представлений нещодавно Mi Band 7 — яскравий приклад. На перший погляд, п’яте покоління зовні не має особливих відмінностей від останнього, але це не так – мене підтримають фанати гаджета, не давши збрехати. Сьогодні розберемося, що змінилося в Mi Band 7 , чим він відрізняється Mi Band 6 і в якому разі потрібно оновлюватись.

Як виглядає Mi Band 7

«Бачиш зміни? А вони є! — саме це хочеться сказати побачивши Xiaomi Mi Band 7. Взагалі браслет з недавніх пір називається «Mi Smart Band 7», але друге слово все пропускають — воно тут явно ні до чого. А ось збільшений екран ще як! У оновленій версії він виріс з 1,56 дюйма до 1,62 – всього 0,6 дюйма, але на такому компактному пристрої це дуже помітно. Заодно підтягли роздільну здатність дисплея з 486*152 до 490*192, а також зробили його ще яскравішим (500 ніт).

Щоб браслет завжди був на зв’язку з вам і його не доводилося часто активувати, додали режим Always On Display , якого так не вистачало: як ви знаєте, функція витрачає вкрай мало енергії, а щоб акумулятор не розрядився, розробники збільшили батарею – зі 125 мА *год до 180 мА*год. Кажуть, цього буде достатньо, щоб Mi Band 7 пропрацював 2 тижні у звичайному режимі або 9 днів — при інтенсивному використанні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Заряджати Mi Band 7 доведеться цілих 2 години – помітно довше, ніж Mi Band будь-якого іншого покоління. До речі, якщо плануєте встановити рекорд автономності, то вивчіть нашу статтю про те, як це зробити – інструкція підходить для фітнес-браслету Xiaomi будь-якого покоління.

Треніровки в Mi Band 7

Однією з фішок фітнес-браслету Xiaomi є щорічний апдейт тренувальних режимів – у Mi Band 7 їх стало 120. Кількість професійних спортивних режимів збільшилася до 4, а ще новинка вміє автоматично визначати, коли користувач почав тренуватися – тепер не потрібно запускати тренування, щоб відстежувати свої Показники. Крім того, браслет підказуватиме, скільки потрібно відпочивати між тренуванням: для цього в нього впровадили калькулятор тренувального навантаження.

Для фанатів бігу приберегли особливу версію Xiaomi Mi Band 7 Pro з GPS-трекером: тепер під час ранкових пробіжок або велопрогулянок не потрібно буде брати з собою телефон, щоб переглянути свій маршрут у додатку. Для цієї версії навіть збільшать батарею – віро, відразу до 250 мА * год. Представити Mi Band 7 Pro повинні в один день з Xiaomi 12 Ultra, про який, до речі, ми вже писали.

Відстеження здоров’я у Mi Band 7

Xiaomi Mi Band 7 отримав розумний будильник , від якого відмовилися після першої версії браслета: нібито китайські користувачі прокидали роботу через особливості роботи цієї функції. У будь-якому разі, у компанії добре попрацювали над виправленням помилок і повернули розумний будильник назад.

Одним із найважливіших нововведень Mi Band 7 є постійне відстеження пульсу та насиченості крові киснем (SpO2): браслет завібрує на вашій руки, якщо показник впаде нижче 90%. Ось ще деякі режими для відстеження здоров’я:

  • Моніторинг сну.
  • Дихальна гімнастика.
  • Відстеження жіночого здоров’я.
  • Прогноз максимального споживання кисню на тренуванні.
  • Датчик стресу .

Фішки Mi Band 7

На перший погляд може здатися, що розміри залишилися колишніми, але це не так: завширшки браслет додав 2,1 мм (це відразу видно), а ось у висоту і товщину трохи зменшився, тому ремінці від Mi Band 6 не підійдуть. Втім, цього і не потрібно: цього року в Xiaomi відійшли від традиційних одноколірних аксесуарів і випустили нові: два камуфляжні та флуорисцентні.

Вологозахист залишили колишній, а це означає, що Mi Band 7 можна спокійно брати в душ або басейн. Мабуть, з ним нічого не буде, якщо втопити його в озері, але перевіряти цього, звичайно, не варто. Натомість покращили версію Bluetooth: у новинці встановлена ​​версія 5.2 замість 5.0 у минулорічній версії, що дозволило знизити енергоспоживання.

Скільки коштує Mi Band 7

Браслет надійшов у продаж у Китаї, тому за традицією глобальної версії доведеться трохи почекати. Тим не менш, буде і версія Mi Band 7 NFC, яку ми чекаємо в Україні. Ось ціни в Китаї зараз.

  • Xiaomi Mi Band 7 – 239 юанів ( 1000 гривень ).
  • Xiaomi Mi Band 7 з NFC – 279 юанів ( 1300 гривень ).

Незважаючи на те, що в Mi Band 7 не так багато змін, привід оновитися все ж таки є. Я б із задоволенням змінив свій Mi Band 4 на нову модель. У будь-якому випадку, Mi Band 7 для Китаю вже є у продажу .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Xiaomi
  • Останні записи

    Спецслужби назвали соціальні мережі, які становлять загрозу національній безпеці України

    Противник активно проводить психологічні операції проти України за допомогою tiktok. Розвідка також бачить загрози національній…

    19.05.2024

    Що потрібно знати під час створення пароля для свого облікового запису

    Кіберполіція рекомендує дотримуватися цих порад під час створення пароля та використання облікового запису. Для створення…

    19.05.2024

    У “Vodafone” відповіли абонентам, чому може зникнути Інтернет

    Скарги на Vodafone почали надходити після введення графіків відключення електроенергії по всій Україні. "Тут знову…

    19.05.2024

    Названо 10 найпоширеніших помилок при зарядці смартфона

    У сучасному світі смартфон став нашим незамінним помічником. Ми використовуємо його для дзвінків, спілкування, роботи,…

    19.05.2024

    Все дуже серйозно. OpenAI посилює захист конфіденційності

    В останньому матеріалі видання Vox з'явилася інформація про те, що компанія OpenAI, відома своїми розробками в галузі…

    18.05.2024

    Відомо, що Apple не розповіла про новий iPad Pro

    На початку цього року купив новий MacBook Air. Це була 13-дюймова модель початкового рівня із…

    18.05.2024