Чим відрізняється Xiaomi Mi Band 7 від Mi Band 6

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фітнес-браслет Mi Band – один з небагатьох гаджетів, який, на перший погляд, досить складно покращувати рік у рік. Тим не менш, китайські інженери примудряються робити це попри все. Представлений нещодавно Mi Band 7 — яскравий приклад. На перший погляд, п’яте покоління зовні не має особливих відмінностей від останнього, але це не так – мене підтримають фанати гаджета, не давши збрехати. Сьогодні розберемося, що змінилося в Mi Band 7 , чим він відрізняється Mi Band 6 і в якому разі потрібно оновлюватись.

Як виглядає Mi Band 7

«Бачиш зміни? А вони є! — саме це хочеться сказати побачивши Xiaomi Mi Band 7. Взагалі браслет з недавніх пір називається «Mi Smart Band 7», але друге слово все пропускають — воно тут явно ні до чого. А ось збільшений екран ще як! У оновленій версії він виріс з 1,56 дюйма до 1,62 – всього 0,6 дюйма, але на такому компактному пристрої це дуже помітно. Заодно підтягли роздільну здатність дисплея з 486*152 до 490*192, а також зробили його ще яскравішим (500 ніт).

Щоб браслет завжди був на зв’язку з вам і його не доводилося часто активувати, додали режим Always On Display , якого так не вистачало: як ви знаєте, функція витрачає вкрай мало енергії, а щоб акумулятор не розрядився, розробники збільшили батарею – зі 125 мА *год до 180 мА*год. Кажуть, цього буде достатньо, щоб Mi Band 7 пропрацював 2 тижні у звичайному режимі або 9 днів — при інтенсивному використанні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Заряджати Mi Band 7 доведеться цілих 2 години – помітно довше, ніж Mi Band будь-якого іншого покоління. До речі, якщо плануєте встановити рекорд автономності, то вивчіть нашу статтю про те, як це зробити – інструкція підходить для фітнес-браслету Xiaomi будь-якого покоління.

Треніровки в Mi Band 7

Однією з фішок фітнес-браслету Xiaomi є щорічний апдейт тренувальних режимів – у Mi Band 7 їх стало 120. Кількість професійних спортивних режимів збільшилася до 4, а ще новинка вміє автоматично визначати, коли користувач почав тренуватися – тепер не потрібно запускати тренування, щоб відстежувати свої Показники. Крім того, браслет підказуватиме, скільки потрібно відпочивати між тренуванням: для цього в нього впровадили калькулятор тренувального навантаження.

Для фанатів бігу приберегли особливу версію Xiaomi Mi Band 7 Pro з GPS-трекером: тепер під час ранкових пробіжок або велопрогулянок не потрібно буде брати з собою телефон, щоб переглянути свій маршрут у додатку. Для цієї версії навіть збільшать батарею – віро, відразу до 250 мА * год. Представити Mi Band 7 Pro повинні в один день з Xiaomi 12 Ultra, про який, до речі, ми вже писали.

Відстеження здоров’я у Mi Band 7

Xiaomi Mi Band 7 отримав розумний будильник , від якого відмовилися після першої версії браслета: нібито китайські користувачі прокидали роботу через особливості роботи цієї функції. У будь-якому разі, у компанії добре попрацювали над виправленням помилок і повернули розумний будильник назад.

Одним із найважливіших нововведень Mi Band 7 є постійне відстеження пульсу та насиченості крові киснем (SpO2): браслет завібрує на вашій руки, якщо показник впаде нижче 90%. Ось ще деякі режими для відстеження здоров’я:

  • Моніторинг сну.
  • Дихальна гімнастика.
  • Відстеження жіночого здоров’я.
  • Прогноз максимального споживання кисню на тренуванні.
  • Датчик стресу .

Фішки Mi Band 7

На перший погляд може здатися, що розміри залишилися колишніми, але це не так: завширшки браслет додав 2,1 мм (це відразу видно), а ось у висоту і товщину трохи зменшився, тому ремінці від Mi Band 6 не підійдуть. Втім, цього і не потрібно: цього року в Xiaomi відійшли від традиційних одноколірних аксесуарів і випустили нові: два камуфляжні та флуорисцентні.

Вологозахист залишили колишній, а це означає, що Mi Band 7 можна спокійно брати в душ або басейн. Мабуть, з ним нічого не буде, якщо втопити його в озері, але перевіряти цього, звичайно, не варто. Натомість покращили версію Bluetooth: у новинці встановлена ​​версія 5.2 замість 5.0 у минулорічній версії, що дозволило знизити енергоспоживання.

Скільки коштує Mi Band 7

Браслет надійшов у продаж у Китаї, тому за традицією глобальної версії доведеться трохи почекати. Тим не менш, буде і версія Mi Band 7 NFC, яку ми чекаємо в Україні. Ось ціни в Китаї зараз.

  • Xiaomi Mi Band 7 – 239 юанів ( 1000 гривень ).
  • Xiaomi Mi Band 7 з NFC – 279 юанів ( 1300 гривень ).

Незважаючи на те, що в Mi Band 7 не так багато змін, привід оновитися все ж таки є. Я б із задоволенням змінив свій Mi Band 4 на нову модель. У будь-якому випадку, Mi Band 7 для Китаю вже є у продажу .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.