Офіційно представили Xiaomi Band 7 та Redmi Buds 4. Зібрали усі характеристики, ціни та дати

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi Mi Band вже багато років є головним представником усієї індустрії фітнес-трекерів. Він коштує недорого, виглядає добре та пропонує широкі можливості для будь-якого користувача. А найголовніше, він працює без заряджання кілька тижнів. Тому ми щороку чекаємо на новий трекер чи не більше, ніж будь-який інший телефон, щоб подивитися, що ж цього разу запропонує нам Xiaomi. Цікаво, що майже кожен рік компанія примудряється нас здивувати. Зараз вийшло сьоме покоління трекера, і воно теж показало дуже гідні характеристики.

Xiaomi без Mi

Крім трекера, на презентації показали також новий телефон Redmi Note 11T, але, як я і сказав, трекер чекали куди більше, і він виявився цікавішим за черговий смартфон. Тим більше, що він навіть не став першим у новій серії. Тому краще розібратися в тому, що ж собою представляє цей трекер. Відразу скажу, що все підтвердилося, і тепер він називається не Xiaomi Mi Band 7, а просто Xiaomi Band 7. Компанія масово уникає приставки Mi в назві своїх продуктів. Прикладами є Xiaomi 12, Xiaomi Pad 5 та багато інших продуктів.

Xiaomi Band 7 вийшов

Xiaomi випустила Band 7 у двох варіантах, що отримали назву Band 7 та Band 7 NFC. З назви нескладно здогадатися, у чому саме між ними різниця. Тим більше, що подібний підхід ми спостерігали ще минулого року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Характеристики Xiaomi Band 7

В іншому обидва розумні пристрої оснащені 1,62-дюймовими AMOLED-дисплеями з роздільною здатністю 192 x 490 пікселів, щільністю пікселів 326 PPI і пікової яскравістю 500 ніт . Трекер має функцію відображення Always-On, а також динамічні шпалери Mars, такі як доступні в MIUI 13. За дизайном смарт-браслет схожий на Mi Band 6 і важить всього 13,5 грама .

Band 7 поставляється з помічником Xiao AI і має 120 спортивних режимів, включаючи чотири професійні з відстеженням активності, аналізом даних та багатьма іншими вбудованими функціями для всебічного відстеження здоров’я користувача та того, чим він займається.

Що стосується функцій, пов’язаних безпосередньо зі здоров’ям, смарт-браслет пропонує моніторинг кисню в крові протягом дня і попереджає власника, якщо його рівень у крові падає нижче 90%. Крім цього пристрій поставляється з трекером серцевого ритму та трекером сну, здатним надавати такі дані, як якість дихання уві сні, REM та якість часу сну. Він також пропонує моніторинг стресу, відстеження жіночого здоров’я та PAI (аналіз особистої активності).

Band 7 поставляється з великою батареєю ємністю 180 мАг , здатною працювати до 15 днів без підзарядки . Якщо навантаження буде більш інтенсивним, час роботи передбачувано зменшиться. Повідомляється, що воно становитиме в цьому випадку близько 9 днів. Для заряджання використовується магнітний зарядний пристрій, як і в його попередників.

Скільки коштує Xiaomi Band 7

Варіант Xiaomi Band 7 з NFC коштує 299 юанів (приблизно 1300 гривень за курсом), а варіант Band 7 без NFC – 249 юанів (приблизно 1000 гривень за курсом). Поки що трекер доступний тільки для попереднього замовлення та тільки в Китаї. Як ми й очікували на підставі інформації, яка була раніше, гаджет надійде у продаж наступного тижня – 31 травня. Про терміни постачання в Україну та можливість замовити його на інших майданчиках поки що нічого невідомо. Швидше за все, подробиці з’являться трохи згодом. Можливо, одразу після офіційного виходу у продаж.

Історія трекерів Xiaomi

Трекер від Xiaomi дійсно завжди викликав інтерес з того часу, як вийшов у своєму першому поколінні. Тоді він не мав навіть екрана, відображаючи інформацію лише у додатку або за рахунок кількох світлодіодів на корпусі. Але вже тоді він демонстрував можливості роботи протягом кількох тижнів.

Пізніше з’явилися моделі з екранами, потім екрани стали кольоровими, а потім гаджет почав обростати функціями, про які ми раніше навіть не мріяли. Ось тепер ми отримали черговий прорив і вже чекали, що нам покажуть через рік.

Нові навушники Redmi

Крім трекера, Xiaomi випустила ще й навушники Redmi Buds 4 Pro , які оснащені інтелектуальною системою шумоподавлення, що пригнічує шум до 43 дБ. Навушники мають клас захисту IP54, тому вони не бояться поту та дощу.

Звук випромінюється комбінацією 10-мм драйвера та 6-мм твітера. Навушники підтримують Bluetooth 5.3 та забезпечують затримку всього 59 мс. Xiaomi каже, що ви можете отримати 9 години постійного використання без ANC, а чохол забезпечує додаткові 36 годин.

Redmi Buds 4 Pro доступні для попереднього замовлення в білому та чорному кольорах за ціною 369 юанів (приблизно 1600 гривень за курсом). Вони надійдуть у продаж 31 травня. Redmi Buds 4 також пропонують активне шумозаглушення, але з нижчим рейтингом – 35 дБ. Кожен навушник оснащений 10 мм драйвером, а підключення здійснюється за Bluetooth 5.2. Кейс забезпечує додаткові 30 години підзарядки. Коштуватимуть вони 199 юанів (приблизно 700 гривень за курсом). Постачання розпочнеться 31 травня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.