Ґаджети

Безконтактна оплата і не лише. Xiaomi Smart Band 7 надійшов у продаж

Share

Новий спортивний браслет, як зазначено на упаковці, має великий AMOLED-екран останнього покоління, підтримку більш ніж 100 спортивних режимів, датчик відстеження рівня кисню в крові, корпус з водозахистом за стандартом IP68 з можливістю занурення під воду на глибину до 50 метрів, вбудований голосовим асистентом, акумуляторною батареєю підвищеної ємності – 180 мАг, підтримкою технології швидкого заряджання, а також сумісністю з телефонами на базі різних операційних систем.

Так, користуватися Xiaomi Smart Band 7 можна в парі зі смартфонами, що працюють на базі операційних систем Android 6.0 та iOS 10, а також будь-яких нових. Для підключення до телефону достатньо встановити мобільний додаток Mi Fit або Mi Health.

Офіційна презентація спортивного браслета відбудеться в Китаї вже 24 травня, а через кілька днів, ймовірно вже найближчої п’ятниці, цей фітнес-трекер надійде у продаж. Той факт, що він уже з’явився на прилавках магазинів, говорить про намір компанії-виробника заздалегідь показати всьому світу, як він виглядатиме і які особливості отримає, або це просто помилка якихось окремих працівників. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Судячи з усього, навіть для китайського ринку компанія-виробник вирішила відмовитися від назви Mi Band 7, вважаючи за необхідне продавати трекер від імені свого основного бренду, і саме у зв’язку з цим новий наручний гаджет буде називатися Xiaomi Smart Band 7, отримавши цілу купу різних особливостей та переваг.

Бажаючим придбати цей фітнес-трекер у версії з чіпом NFC буде потрібно викласти за нього 249 юанів, тобто 1100 грн. Така низька вартість, поза сумнівами, зробить цей наручний пристрій максимально привабливим за сукупністю всіх особливостей і якостей, тому дуже багато людей точно захочуть його собі придбати. 

Офіційні продажі в Україні, Європі та інших країнах, швидше за все, почнуться у червні-липні 2022 року, а водночас і за вищою ціною. Таким чином, простіше кажучи, охочим стати власниками Xiaomi Smart Band 7, купивши міжнародну глобальну версію, доведеться не лише трохи подорожчати, а ще й переплатити велику грошову суму.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

View Comments

  • Модна було просто скопіювати і вставити минулорічну статтю, змінивши лишень 6 на 7

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    В Україні з’являться нові номери мобільних телефонів

    Нещодавно, 3 квітня 2024 року, Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації України (ДССЗЗІ) видала…

    28.04.2024

    В Україні заблоковано понад 2500 сайтів азартних ігор

    На квітень 2024 року в Україні розслідують понад 450 кримінальних справ за фактом незаконних азартних…

    28.04.2024

    Vivo X100s з Dimensity 9300+ набрав більше 2,3 млн балів в AnTuTu

    Очікується, що в травні Vivo випустить три нові моделі: X100s, X100s Pro та X100 Ultra.…

    28.04.2024

    Sony Xperia 1 VI буде коштувати менше свого попередника

    Згідно з повідомленням SumahoDigest, користувач на Weibo поділився фрагментом коду, який показує, що Sony Xperia…

    28.04.2024

    Ідеальний смартфон для пенсіонерів та дітей: великий екран і неможливо розбити

    Найтонший, найлегший, найшвидший і найміцніший телефон-"Дракон". Так його представляє компанія-виробник. Компанія Xiaomi Redmi представила нову…

    28.04.2024

    WhatsApp переосмислив знакову опцію Telegram. Вийшло просто та зручно

    Популярний месенджер WhatsApp тестує нову опцію, яка зробить пошук чатів, що часто використовуються, набагато зручніше.…

    28.04.2024