Безконтактна оплата і не лише. Xiaomi Smart Band 7 надійшов у продаж

Новий спортивний браслет, як зазначено на упаковці, має великий AMOLED-екран останнього покоління, підтримку більш ніж 100 спортивних режимів, датчик відстеження рівня кисню в крові, корпус з водозахистом за стандартом IP68 з можливістю занурення під воду на глибину до 50 метрів, вбудований голосовим асистентом, акумуляторною батареєю підвищеної ємності – 180 мАг, підтримкою технології швидкого заряджання, а також сумісністю з телефонами на базі різних операційних систем.

Так, користуватися Xiaomi Smart Band 7 можна в парі зі смартфонами, що працюють на базі операційних систем Android 6.0 та iOS 10, а також будь-яких нових. Для підключення до телефону достатньо встановити мобільний додаток Mi Fit або Mi Health.

Офіційна презентація спортивного браслета відбудеться в Китаї вже 24 травня, а через кілька днів, ймовірно вже найближчої п’ятниці, цей фітнес-трекер надійде у продаж. Той факт, що він уже з’явився на прилавках магазинів, говорить про намір компанії-виробника заздалегідь показати всьому світу, як він виглядатиме і які особливості отримає, або це просто помилка якихось окремих працівників. 

Судячи з усього, навіть для китайського ринку компанія-виробник вирішила відмовитися від назви Mi Band 7, вважаючи за необхідне продавати трекер від імені свого основного бренду, і саме у зв’язку з цим новий наручний гаджет буде називатися Xiaomi Smart Band 7, отримавши цілу купу різних особливостей та переваг.

Бажаючим придбати цей фітнес-трекер у версії з чіпом NFC буде потрібно викласти за нього 249 юанів, тобто 1100 грн. Така низька вартість, поза сумнівами, зробить цей наручний пристрій максимально привабливим за сукупністю всіх особливостей і якостей, тому дуже багато людей точно захочуть його собі придбати. 

Офіційні продажі в Україні, Європі та інших країнах, швидше за все, почнуться у червні-липні 2022 року, а водночас і за вищою ціною. Таким чином, простіше кажучи, охочим стати власниками Xiaomi Smart Band 7, купивши міжнародну глобальну версію, доведеться не лише трохи подорожчати, а ще й переплатити велику грошову суму.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.