Sony LinkBuds S: всі характеристики та перший реальний знімок

Незадовго до анонсу TWS-навушники Sony LinkBuds S пройшли сертифікацію у регулятора, який опублікував офіційну фотографію аксесуара. Крім того, стали відомі всі апаратні специфікації, а також очікувана роздрібна ціна майбутньої новинки.

Sony LinkBuds S (зліва) и LinkBuds (справа)

За наявними даними, LinkBuds S (WF-LS900) будуть компактнішими і легшими за оригінальну модель. Вага кожного навушника складе 4,8 грама, а в частині дизайну вони нагадуватимуть флагманські Sony WF-1000XM4. Новинка отримає підтримку функції ANC і буде захищена від поту та бризок за стандартом IPX4.

Серед ключових специфікацій новинки відзначаються 5-мм драйвери та модуль бездротового зв’язку Bluetooth 5.2. На одному заряді акумулятора навушники можуть працювати до 6 годин. Заявлена ​​підтримка функцій Speak-To-Chat (призупинення відтворення на початку розмови) та Adaptive Sound Control (автоматичне регулювання звуку залежно від навколишнього шуму).

За даними порталу WinFuture, Sony LinkBuds S у чорному, бежевому та білому кольорах з’являться у продажу найближчим часом за ціною близько €199.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.