Нова версія Galaxy Tab S6 Lite: ціна, дизайн та всі характеристики

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі з’явилися нові подробиці про Snapdragon-версію бюджетного планшета Samsung. Черговий інсайдерський звіт розкрив апаратні специфікації пристрою, що готується до релізу, особливості його зовнішнього вигляду, а також очікувану роздрібну ціну на старті продажів.

За даними, гаджет буде представлений під назвою Galaxy Tab S6 Lite 2022 Edition. Зовні він залишиться копією моделі 2020 року. Планшет отримає 10,4-дюймовий TFT-дисплей з роздільною здатністю 2400х1200 пікселів та підтримкою стілуса. “Серцем” пристрою стане процесор Qualcomm Snapdragon 720G, що працює у зв’язці з 4 ГБ оперативної пам’яті, а обсяг його накопичувача складе 64 ГБ.

Новинці також приписують Android 12 з графічною оболонкою One UI 4, тильну 8-мегапіксельну камеру та фронталку на 5 Мп, а також два стереодинаміки та акумулятор ємністю 7040 мАч з підтримкою функції 15-ватної швидкої зарядки через порт USB Type-C.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2022 буде випускатися в двох модифікаціях. Вартість Wi-Fi версії новинки складе $393, а варіант із LTE-модемом обійдеться покупцям у $455. Дата презентації планшета виробником наразі не оголошена.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.