Google представила Pixel Watch, але чекати їхнього виходу доведеться ще довго

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нарешті ми можемо покласти край чуткам про годинник і нові смартфони Google Pixel. Ми довго говорили про них, здогадувалися, ділилися думками і розповідали про те, як хтось щось забув у ресторані. Тепер на конференції Google I/O 2022 компанія розповіла про нові продукти. Про частину з них ми вже розповіли, про щось ще встигнемо поговорити, а зараз докладніше зупинимося на Pixel Watch. Компанія також розповіла про оновлення Wear OS та розповіла про свій план майбутньої інтеграції з придбаними технологіями та функціями Fitbit.

Коли вийде годинник Google

Після довгих років очікування ми нарешті офіційно побачили годинник Google Pixel. На жаль, тим, хто зацікавлений у цьому годиннику, доведеться трохи почекати, перш ніж отримати їх у свої (а точніше ”на свої”) руки. Поки що Google тільки розповіла про новий продукт і розвіяла наші сумніви, що він взагалі буде. Остаточно його представлять, якщо вірити представникам компанії, цієї осені разом із Google Pixel 7.

Якими будуть Google Pixel Watch

Як видно з зображень, що просочилися, пристрій має гладкий круглий корпус годинника і обертову цифрову заводну головку. Pixel Watch мають ремінці, які можна міняти та точно налаштовувати під розмір руки. Власне, нам показали те саме, що ми побачили кілька тижнів тому. Тоді прототип годинника знайшли в ресторані . У такі моменти ще більше розумієш, що такі знахідки не випадкові, а є частиною спланованої акції, яка має на меті привернути увагу до компанії, продукту або майбутнього заходу. Можливо, це й не так, а годинник саме зараз показало, щоб якось обіграти ситуацію, але в перший варіант віриться набагато більше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Особисто я сподіваюся, що Google запропонує прямокутний пристрій, крім круглого варіанту. Але поки що про це нічого не було сказано і точно ми знаємо, що буде тільки круглий формат, на зразок Samsung Galaxy Watch 4 та інших годин (крім Apple Watch).

Wear OS та функції годинника Google

На додаток до типової Wear OS годинник підтримуватиме Google Assistant, а також програму Google Home і нещодавно анонсований Google Wallet. Ця функція дозволяє користувачам платити буквально за один рух. Також буде можливість зберігання карт та документів, таких як студентський квиток, посадкові талони, сертифікати вакцинації та багато іншого. Ось тільки дуже розраховувати на це в Росії навряд чи варто. Зате доступність моделі Pixel Watch з LTE дозволить користувачам використовувати ці функції без телефону.

Можливо, найцікавіша частина розповіді про новий продукт — це обіцянки Google щодо Fitbit. Нагадаю, пошуковий гігант купив цю компанію якийсь час тому. Таке злиття має забезпечити великі перспективи компанії на ринку пристроїв, що носяться. Власне, сам факт появи Pixel Watch вже говорить про те, що Google цілеспрямовано йшла у цьому напрямі, а не просто вирішила випустити гаджет, щоб було. А заразом мимохідь купила найвідомішого виробника трекерів, який стояв біля витоків цього напрямку гаджетів.

Годинник, Google та FitBit

Пам’ятаю, як у мене самого був свого часу FitBit Flex, який міг тільки рахувати активність і виводити її через програму або 4 світлодіоди на корпусі. Але тоді це було майже фантастикою і я із задоволенням користувався цим гаджетом, радячи його друзям.

Більше подробиць про новий гаджет і про те, як він буде працювати у зв’язці з системами FitBit, ми дізнаємося трохи пізніше, але поки ми отримали підтвердження того, що годинник Pixel Watch буде.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.