Apple випустить нові AirPods Pro 2. Найкращі бездротові навушники 2022 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нам стало відломо що компанія Apple вже запустила AirPoids Pro 2 у масове тестування серед своїх співробітників, щоб виявити всі можливі недоліки та виправити їх до релізу. Американська корпорація постаралася зробити все, що було їй під силу, аби тільки якнайбільше коло людей залишилося задоволеним її новим продуктом. Масове виробництво такого почнеться вже у липні-серпні, а офіційна презентація та старт продажів відбудуться у вересні 2022 року.

Нові бездротові навушники входять у професійну лінійку, тому їх власники можуть розраховувати на кілька важливих переваг. Нова модель володіє переробленим дизайном, покращеною ергономікою для більш надійної та зручної посадки у вухах, а також покращеним звуком.

При створенні цих бездротових навушників «яблучна» корпорація проаналізувала відгуки та побажання власників моделі першого покоління, яка вийшла у далекому 2019 році. Саме тому новинка в особі AirPods Pro 2 отримає більш ергономічну форму, що дозволить даному пристрою надійніше та зручніше сидіти у вухах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нові бездротові навушники бренду принесуть разом із собою підтримку високого стандарту передачі звуку бездротовим каналом, називається який Apple Lossless (ALAC). За рахунок цього власники iPhone, iPad, Mac, Apple TV та інших гаджетів компанії зможуть насолодитися дуже високою якістю звучання, тим більше що фірмовий музичний сервіс Apple Music має підтримку формату Lossless, забезпечуючи найкращу якість звуку з усіх можливих.

Однією з особливостей AirPods Pro 2, яка вигідно відрізнятиме нову модель від моделі першого покоління, виявиться вбудований динамік у кейсі для підзарядки. За рахунок такої особливості користувачі навушники зможуть швидко через «Локатор» знаходити кейс щоразу, коли він загубиться. Крім того, нікуди не пропаде підтримка бездротової зарядки за допомогою Qi та фірмової технології MagSafe.

Офіційний продаж нового пристрою Apple почнеться вже у вересні, але в деяких регіонах продаж стартує пізніше, тобто в жовтні-листопаді. Скільки коштуватиме цей пристрій – невідомо, проте найімовірніше цінник опиниться на рівні $200, а уе майже 6000 гривень. По суті, покупців чекають найкращі бездротові навушники 2022 року, тому що Apple вміє створювати найкращі пристрої у своєму класі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.