Xiaomi Mi Band 7 вразить всіх технічними характеристиками

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В даний час на ринку можна зустріти цілу купу різних самих різних гаджетів в категорії електроніки, але особливо великий інтерес у покупців викликають різного роду фітнес-браслети, що надають дуже широкі функціональні можливості за доступною ціною. І ось, на радість безлічі людей, вже зовсім скоро в продаж надійде довгоочікувана безліччю людей новинка, виявиться якій наручний фітнес-гаджет Xiaomi Mi Band 7. Він пропонує всім покупцям цілу купу різних особливостей та переваг, тому абсолютно кожен гарантовано захоче його собі придбати. Як і всі його попередники, новинка коштуватиме приблизно 250 юанів, тому викласти за неї потрібно близько 1000 грн.

При такій низькій вартості новинка отримає передові датчик і сенсори для підрахунку фізичної активності, для відстеження якості сну, а також для виконання різного роду інших дій. Наручний фітнес-трекер Xiaomi Mi Band 7 оснащений 1,9-дюймовим кольоровим OLED-екраном з підтримкою сенсорного керування, а захищає його від фізичного впливу загартоване надміцне скло Corning Gorilla Glass, що забезпечує надзвичайно високий стандарт захисту. Спортивний браслет має корпус з термополіуретану, а завдяки герметичній конструкції пристрій не боїться занурення під воду на глибину до 50 метрів. За рахунок цього використовувати новинку можна в басейні без побоювань, що вона зненацька зламається або вийде з ладу.

При вазі на рівні 15 г, трекер запропонує акумуляторну батарею ємністю 135 мАг, одного повного заряду якої вистачить на два тижні автономної роботи без підзарядки. Якщо використовувати максимально активно всі функції та можливості Xiaomi Mi Band 7, постійно підтримуючи з’єднання між браслетом і смартфоном, заряду вистачить приблизно на один тиждень. Однією з особливостей новинки стане швидка зарядка, за рахунок якої за 15 хвилин можна буде забезпечити роботу пристрою на 36 годин. Підключення до телефонів на базі Android та iOS відбуватиметься через протоколи зв’язку Bluetooth 5.1 та NFC. Щоб підключити новинку до мобільного пристрою, виявиться достатньо встановити на останню програму Mi Fit, доступну в магазинах App Store і Google Play.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується нововведень, то Xiaomi Mi Band 7 відрізнятиметься від моделі попереднього покоління наявністю модуля GPS для відстеження розташування в межах всієї Землі, а разом з тим новинка зможе запропонувати вбудований барометричний альтиметр, призначений для зміни та визначення висоти, на яку вдалося піднятися за якою -або період часу. Сукупність цих модулів зробить підрахунок фізичної активності максимально точним настільки, яким він був коли-небудь раніше цього моменту. Офіційна презентація цього пристрою очікується на початку червня, а потім, через кілька днів, фітнес-трекер повинен надійти у продаж та стати доступним для покупки всім і кожному, хто лише забажає його собі придбати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.