Як буде виглядати AR майбутнього: ще один концепт Apple Glasses

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Навряд чи Apple випустить свої розумні окуляри найближчим часом, але це не зупиняє дизайнерів від створення концептів Apple Glasses мрії. Про це повідомляє iDrop News.

Концепт від Мартіна Хаджека, безумовно, один з найстильніших і футуристичних за останній час. Apple Glasses в його макетах дійсно виглядають як справжні окуляри, крім того, вони досить великі, щоб надати корисну інформацію власнику.

У світі все ще немає жодних зручних, стильних і корисних розумних окулярів. Мартін Хаджек сподівається, що Apple зможе все змінити, представивши відмінний гаджет. У своїй концепції дизайнер вирішив дотримуватися мінімалістичного стилю, при цьому наділивши пристрій цілою купою технологій.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Все основне залізо буде перебувати в дужках окулярів. Туди помістилися датчики, камери, бездротові антени і т.д. Мартін навіть додав iPhone X-подібний виріз, який повинен містити прилади для розпізнавання навколишнього середовища і ще одну камеру.

Для того, щоб активувати Apple Glasses, досить просто надіти їх. Однією з функцій стане бездротова зарядка, а найсумнішим фактом – ціна. Як прогнозують Хаджек і співробітники iDrop News, їх вартість складе не менше 1000 доларів США.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.