Який планшет на Android купити в 2022, якщо не дуже багато грошей

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Основним мобільним пристроєм для більшості користувачів сьогодні є смартфон. Вони зберігають колосальні обсяги інформації про своїх власників, дозволяють нам підтримувати зв’язок із зовнішнім світом, займають у моменти неробства і просто розважають. Але ж смартфони мають покращені копії, які можуть робити як мінімум не менше, а то й більше. Вони дозволяють не ламати очі, вдивляючись у маленький екран, тому що в принципі не страждають від такої проблеми. Звичайно, я говорю про планшети. Як не дивно, але на Android теж є гідні варіанти. Про них і поговоримо.

Незважаючи на те, що ідеальними планшетами завжди вважалися iPad, а “таблетки” на Android більшістю сприймалися як марні іграшки, зараз ситуація кардинально змінилася. Мало того, що Apple дала зрозуміти, що більше не зацікавлена ​​в російському користувачі, почавши його всіляко обмежувати, так тепер ще й з’явилися по-справжньому хороші Android-планшети за розумні гроші, які не підвладні американським санкціям.

Чи варто купувати MatePad 10.4

Об’єктивно, планшет – це дуже універсальний пристрій, проте серйозні завдання на нього найчастіше не покладають. Подивитися фільми, посерфити в інтернеті, почитати книги, пограти, на крайній край набрати текст або відсканувати документ – ось основні сценарії, в яких пристрої такого типу покажуть себе з кращого боку. Тому брати дорогі моделі з найпотужнішим залізом особисто я не бачу сенсу — його буде банально ніде застосовувати. Отже, економитимемо.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На мій погляд, на сьогоднішній день найкращою пропозицією з Android-планшетів є Huawei MatePad 10.4 . Ось вам кілька тез на його користь:

  • Це планшет з усіма перевагами Android , але без сервісів Google, які можуть відключити в будь-який момент;
  • У нього великий екран з 2К-роздільною здатністю та діагоналлю 10.4 дюйма, на якому зручно дивитися фільми, серіали, читати електронні книги та серфити в інтернеті;
  • MatePad 10.4 оснащується відразу чотирма стереодинаміками , завдяки яким звук буде чистішим, гучнішим і насиченішим;
  • Планшет підтримує розумне перо Huawei M-pencil , яке розпізнає безліч ступенів натискання та може використовуватися для рукописного введення та малювання;
  • Планшет MatePad 10.4 глибоко інтегрований в екосистему Huawei і може використовуватися в парі зі смартфонами та ноутбуками бренду, обмінюючись між ними даними та виступаючи як другий екран.

Щодо характеристик у MatePad 10.4 все в повному порядку:

  • Дисплей — 10,4 дюйма, 2К, 60 Гц
  • Процессор — Kirin 810 (8 ядер)
  • Пам’ять – 4/64, 4/128 ГБ
  • Аккумулятор — 7250 мА*г
  • ОС — EMUI 13 (Android 10)

Низка аспектів, ймовірно, може збентежити вас. Наприклад, пластиковий корпус. Але не обманюйтесь. Він пластиковий лише з одного боку – ззаду. Бічна рамка уMatePad 10.4 – з металу, а дисплей прикритий загартованим склом DragonTrail . Так що з якістю матеріалів та надійністю самої конструкції проблем немає жодних, незважаючи на тонкі рамки та невелику товщину корпусу планшета.

MatePad 10.4 працює на базі Android 10 . Так, це стара версія ОС, але Huawei використовує її лише як програмної платформи, будуючи на її основі власну оболонку EMUI , яку компанія регулярно оновлює і поповнює новими функціями. Тому з погляду можливостей MatePad та інші пристрої Huawei на базі Android зовсім не страждають.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.