Безмежні можливості. Xiaomi Mi Band 7 вразить всіх покупців

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Спортивний браслет Xiaomi Mi Band 7 запропонує покупцям просто приголомшливий по сукупності якостей користувальницький досвід, яким будь-яка людина гарантовано залишиться більш ніж задоволена, тому що вона має вкрай завидні характеристики. Всі і кожен, хто куплять собі такий електронний пристрій, можуть розраховувати на 1,9-дюймовий AMOLED-екран сенсорного типу, модуль Bluetooth 5.1 LE для підключення до смартфонів, а також на оновлений форм-фактор. Новинка також виявиться здатною запропонувати покупцям таку велику, важливу і вкрай значущу перевагу, як модуль GPS для визначення точного розташування в просторі. За рахунок подібної особливості пристрій матиме практично безмежні можливості.

За рахунок даного модуля спортивний браслет виявиться здатним визначати своє місце розташування та підраховувати швидкість переміщення. Це зробить Mi Band 7 від китайської корпорації Xiaomi придатним для максимально точного підрахунку даних про фізичну активність. Спортивний браслет виявиться здатний показувати середню швидкість пересування, а також зберігати маршрут пересування, щоб потім використовувати ці дані для тих чи інших цілей на розсуд власника. Але і це ще не все, тому що фітнес-трекер виявиться здатний похвалитися повноцінним барометричним альтиметром або, якщо говорити більш простими словами, висотоміром. Цей модуль відповідає за підрахунок набраної висоти.

Усі і кожен, хто використовуватиме цей фітнес-трекер, зможуть зрозуміти, на яку висоту вдалося піднятися за той чи інший період. Ця інформація може бути не тільки цікавою для пізнавальних цілей, у тому числі для порівняння з іншими людьми зі свого оточення, але й для більш точного підрахунку фізичної активності. Всі розуміють, що йти вгору складніше, ніж прямою або спускатися звідки-небудь, тому і кількість зусиль, які прикладає людина, відрізняється. Все це спортивний браслет Xiaomi Mi Band 7 буде враховувати, і цим він гарантовано шокує всіх покупців, запропонувавши їм просто приголомшливий по сукупності якостей користувальницький досвід, про який ще недавно всі могли тільки мріяти.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.