Apple готує новий MacBook Air. Такого в історії ще не було

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Apple розробляє MacBook Air з більшою діагоналлю. Про це повідомляє закордонний профільний ресурс MacRumors з посиланням на нові інсайди.

У мережі з’явився новий витік від відомого інсайдера Росс Янга. Вона розповідає про плани Apple на 2023 рік та розкриває подробиці майбутнього абсолютно нового MacBook Air. Судячи з інсайду, він буде дуже великим.

Раніше ми розповідали, що до кінця 2022 може вийти MacBook без приставки Air в новому дизайні без «форми-клину» і в кольоровому корпусі. Інсайдери повідомляють, що базою для нього буде служити той самий чіп Silicon M1, що і в актуальному MacBook Air. Діагональ нового пристрою становитиме 13 дюймів. Але виявилося, що відмовлятися від лінійки Air компанія не має наміру.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тепер стало відомо, що Apple готує новий MacBook Air з діагоналлю 15 дюймів. Це буде перший Air в історії компанії із таким великим дисплеєм; досі «повітряна» модель випускалася лише у варіаціях з 13,3 чи 11,6 дюймів. Це відмінна новина, оскільки лінійка Air завжди була найбільш бюджетною у модельному ряді MacBook, і тепер покупець зможе отримати велику діагональ для роботи, не переплачуючи за Pro із «монобровом». 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.