Геймер виявив пухлину за допомогою ігрової приставки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В австралійському місті Сіднеї відбулася абсолютно неймовірна історія за участю 28-річного програміста Кріса і гібридної консолі Nintendo Switch. Багато далекі від індустрії люди вважають, що відеоігри шкодять здоров’ю, але сталося рівно протилежне. Японська приставка допомогла людині виявити в своїй руці пухлину на ранній стадії.

Кріс – затятий фанат консолей Nintendo. Він купував їх завжди, починаючи з оригінальною Wii. Тому коли в березні минулого року на полиці магазинів потрапила Switch, геймер тут же її придбав. Він був радий покупці, але кожен раз, коли грав в Mario Kart 8 Deluxe, відчував біль у руці. Спочатку хлопець не надав цьому значення, списавши все на роботу.

Він не говорив про це нікому зі своїх друзів і близьких. Про це знала лише його дружина, яка чула, як він скаржився на болі, коли вони разом грали в Mario Kart. Згодом він просто припинив грати в Switch, тому що йому було боляче.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Варто відзначити, що Кріс також користувався геймпадом від Xbox One, але з ним ніяких проблем не було. Біль з’являлася тільки під час гри на Switch. Через кілька тижнів на руці з’явився невеликий синяк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.