Компанія Sony представляє нові навушники LinkBuds з унікальним кільцевим динаміком

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Sony презентує бездротові TWS-навушники LinkBuds – новий спосіб насолоджуватися улюбленою музикою, не втрачаючи контакту з навколишнім світом. Новий пристрій дозволить користувачам завжди залишатися на зв’язку та бути в курсі того, що відбувається навколо. Це можливо завдяки відкритому кільцевому форм-фактору драйверів і компактному розміру навушників, що забезпечують прозорість і кришталеву чистоту звуку, а також неймовірну якість дзвінків.

Використовуючи унікальний дизайн LinkBuds, сенсорну технологію та технологію просторового звуку, Sony разом зі своїми партнерами створює новий досвід користувача під час взаємодії зі звуком, наприклад, в іграх із доповненою реальністю, під час роботи з дому, використовуючи «акустичну навігацію» з доповненою реальністю та для швидкого доступу до музики.

Насолоджуйся кожним моментом

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Навушники LinkBuds отримали унікальну відкриту конструкцію та дозволяють чути все, що відбувається навколо користувача, насолоджуючись при цьому високою якістю звуку. Нова розробка компанії – кільцевий драйвер – має отвір у центрі діафрагми, що забезпечує високу звукову прозорість і дозволяє чітко чути навколишні звуки. Завдяки цьому користувач завжди буде в курсі, коли до нього звертаються, навіть під час телефонних дзвінків. Це дозволить підтримувати бесіду в дружній компанії під час прослуховування улюблених композицій. Новий дизайн робить навушники LinkBuds ідеальним компаньйоном для різних цілей, зокрема й для роботи з дому, ігор, прослуховування музики тощо.

Завдяки новому компактному ергономічному дизайну нові навушники LinkBuds можна тримати увімкненими будь-коли. Нова модель важить орієнтовно чотири грами, це справжнє диво мініатюризації. На відміну від звичайних безпровідних навушників, захисна поверхня цієї моделі закриває діафрагму динаміка, вона вбудована в корпус, що дозволяє заощадити місце. Загальну форму навушників було розроблено з урахуванням широких даних про будову вуха, які компанія збирала ще відтоді, коли Sony представила перші у світі бездротові навушники в 1982 році.

Кришталево чистий звук

Тепер користувач може здійснювати дзвінки та насолоджуватися кришталево чистим звуком під час розмови без перешкод. LinkBuds оснащено точною технологією, яка виконує розширену обробку голосового сигналу. Алгоритм шумопоглинання Sony було розроблено із застосуванням машинного навчання та штучного інтелекту, що використовує понад 500 мільйонів зразків голосу. Це дозволяє зменшувати чутність навколишніх шумів для співрозмовника та точно розпізнавати голос. LinkBuds дозволять чути співрозмовника навіть тоді, коли він перебуває в шумному оточенні.

Технологія DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) дозволяє відтворювати улюблені треки у високій якості. Інтегрований процесор Sony V1 відтворює всі деталі музики з мінімальними змінами, забезпечуючи автентичні враження від прослуховування та гарантуючи оригінальне звучання улюблених виконавців. Спеціально розроблений 12-міліметровий кільцевий драйвер забезпечує насичений і добре збалансований звук.

Технологія адаптивного регулювання гучності Adaptive Volume Control [1] автоматично оптимізує рівень звуку з урахуванням того, де перебуває користувач, дозволяючи музиці органічно вписуватися в навколишнє середовище. Завдяки цьому прослуховування улюблених треків із комфортною гучністю стає можливим у різних умовах, навіть попри відкриту конструкцію навушників.

Надійний помічник у повсякденному житті

Sony дозволяє легко інтегрувати улюблені саундтреки в звуки навколишнього світу, при цьому залишаючись на зв’язку, завдяки вбудованим «розумним» функціям.

З технологією Wide Area Tap управління LinkBuds стає простим і зручним. Подвійним або потрійним торканням лівого або правого вуха користувач може налаштувати відтворення на свій смак, навіть не торкаючись самих навушників.

Завдяки функції Speak-to-Chat навушники ставлять музику на паузу, коли користувач починає говорити. Після завершення розмови музика почне відтворюватися автоматично, тож користувачеві не потрібно торкатися будь-яких елементів керування. LinkBuds дозволяють використовувати голосові помічники в режимі hands-free – користувач може отримувати повідомлення, спілкуватися з друзями, встановлювати нагадування та багато іншого, активувавши голосового помічника за допомогою команд «ОК, Google» або «Alexa».

Зручне поєднання Bluetooth із функціями Fast і Swift Pair

Навушники LinkBuds підтримують нову функцію Google Fast Pair, яка дозволяє легко під’єднуватися до пристроїв Android. До того ж, вона дає користувачеві можливість визначити, де він востаннє залишив свої навушники. Swift Pair допомагає швидко та без зайвих труднощів під’єднати LinkBuds до ноутбука, настільного ПК або планшета з Windows 11 або Windows 10.

Ще одна інновація, вперше реалізована в навушниках, – те, що під час виймання навушників із футляра на пристрої автоматично з’явиться спеціальне вікно і підключення буде легким і зручним.

Швидкий доступ до улюбленої музики

З функцією Quick access користувач може налаштувати LinkBuds для відтворення Spotify лише за допомогою двох натискань – при цьому йому навіть не доведеться торкатися смартфона.

Ще більші можливості для переміщення по місту з сервісом Microsoft Soundscape

Навушники LinkBuds пропонують зручну інтеграцію з сервісом Microsoft Soundscape. Завдяки відкритій конструкції вони дозволяють одночасно чути голосові підказки з описом будівель і назвами вулиць, а також звуки, що вас оточують. Компас і гіроскоп, встановлені всередині навушників, здатні визначати напрямок голови. Користувач може чути потрібні підказки без необхідності тримати в руках смартфон.

З турботою про довкілля

Sony подбали про те, щоб зробити LinkBuds не тільки стильними, але й екологічними. Ці унікальні навушники, футляр із функцією зарядки та упаковку виконано з переробленого пластику.

Навушники на кожний день

Навушники LinkBuds ідеальні для повсякденного використання. Завдяки водонепроникному корпусу із класом захисту IPX4 вони не бояться бризок води або крапель поту. Навушники можна використовувати протягом усього робочого дня, час автономної роботи становить до 5,5 годин, а зарядка від компактного футляра забезпечує ще 12 годин. Навіть за сучасного динамічного способу життя, коли часу постійно бракує, лише 10 хвилин зарядки буде достатньо, щоб продовжити роботу пристрою ще на півтори години.

Насолоджуйтесь об’ємним імерсивним звуком

LinkBuds підтримують відтворення звуку у форматі 360 Reality Audio [12]. Завдяки цьому музика може здаватися такою реальною, ніби користувач перебуває на концерті або в студії звукозапису поруч з улюбленим виконавцем.

Відгуки партнерів Sony

Навушники LinkBuds, які дозволяють одночасно перебувати у світі онлайн та офлайн, передбачають різні функції та технології, що забезпечують новий та покращений досвід користування, коли справа стосується звуку. Декілька відгуків від стратегічних партнерів Sony про новий пристрій відображено нижче.

«Microsoft Soundscape – це інноваційна аудіотехнологія, яка є прикладом нашої місії – надати кожній людині можливості для досягнення більшого, – сказав Пітер Лі (Peter Lee), корпоративний віцепрезидент підрозділу Microsoft Research & Incubations. – Протягом нашої співпраці з Sony щодо інтеграції Soundscape в LinkBuds ми дійшли до висновку, що дизайн цих навушників розширює можливості Soundscape, дозволяючи людям краще орієнтуватися в навколишньому просторі, насолоджуючись якісною роботою та системою hands-free. Це тільки початок, нас надихає наша співпраця з Sony, а також те, як технології, що доповнюють одна одну, підвищують цінність особистого та професійного життя користувачів».

«Наші продукти – Ingress, Pokémon GO та Pikmin Bloom – використовують доповнену реальність в ігровому процесі, щоб надихати спільноту користувачів, дарувати їм моменти задоволення та дивувати їх. Звук – важлива частина будь-яких розваг, особливо коли користувачі перебувають поза домом. Ось чому ми так раді нашій співпраці з Sony та появі LinkBuds – завдяки цим навушникам ми можемо запропонувати нашій спільноті захопливий і реалістичний звук», – каже Арчит Бхаргава (Archit Bhargava), директор з продуктового маркетингу, Niantic, Inc.

«У Spotify ми постійно працюємо над тим, щоб створювати найкращі та максимально якісні враження від прослуховування, – каже Стен Гармарк (Sten Garmark), віцепрезидент зі споживчого досвіду у Spotify. – Разом із Sony ми раді появі функції Spotify Tap у нових навушниках Linkbuds, яка дозволяє слухачам миттєво поринути в музику або дізнаватися щось нове – і все це в один дотик».

Переглянути відеоанонс навушників LinkBuds можна за посиланням.

Інформація про ціну та доступність

Навушники Sony Linkbuds очікуються в Україні в сірому та білому кольорах з квітня 2022 года за орієнтовною ціною 5999,00 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.